ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Survivor All Star spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει τη σημερινή ασυλία – Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Κόκκινοι ή Μαχητές παίρνουν την 1η ασυλία της εβδομάδας μετά την ένωση;

Survivor All Star spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει τη σημερινή ασυλία – Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Απόψε 24/4 οι τηλεθεατές του Survivor All Star θα παρακολουθήσουν τον πρώτη αγώνα για την 1η ασυλία της εβδομάδας μετά την ένωση των παικτών που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 24/4 .

Η αλήθεια είναι πως η προηγούμενη εβδομάδα κατά κύριο λόγο «βάφτηκε» κόκκινοι αφού οι Μπλε έχασαν όλες τις ασυλίες πέρα από μία! Αυτή η εβδομάδα πως θα τσουλήσει άραγε;

Ποιος κερδίζει απόψε στο Survivor All Star

Η «πρεμιέρα» της εβδομάδας αυτής θα έχει θετικό πρόσημο ακόμα μια φορά για τους Κόκκινους, αφού εκείνοι είναι που θα καταφέρουν να πάρουν τη νίκη στον συγκεκριμένο στίβο μάχης και θα πάνε στο συμβούλιο του νησιού σαν απλοί παρατηρητές.

Στο αποψινό συμβούλιο του νησιού θα έχουμε αποκαλύψεις γύρω από το πρόσωπο του Γιώργου Ασημακόπουλου που θα δημιουργήσουν σίγουρα ένα παράξενο κλίμα στην καλύβα, τώρα ειδικά που μένουν μπλε και κόκκινοι μαζί!

Το θέμα μας όμως εδώ είναι ποιον θα δείξει η κάλπη και σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα θα ψηφιστεί ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος να σημειώσουμε πως έχει βγει στον τάκο αρκετές φορές φέτος όμως, το κοινό τον θέλει μέσα!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.