ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Survivor All Star spoiler: Αυτή η ομάδα θα κερδίσει το πρώτο μεγάλο έπαθλο και θα ταξιδέψει στο Λονδίνο

«Κόκκινοι» και «Μπλε» θα έρθουν αντιμέτωποι σε έναν δύσκολο και απαιτητικό στίβο μάχης

Survivor All Star spoiler: Αυτή η ομάδα θα κερδίσει το πρώτο μεγάλο έπαθλο και θα ταξιδέψει στο Λονδίνο

Το Survivor All Star επιστρέφει απόψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με ένα νέο επεισόδιο γεμάτο ανατροπές.

«Κόκκινοι» και «Μπλε» θα έρθουν αντιμέτωποι σε έναν δύσκολο και απαιτητικό στίβο μάχης διεκδικώντας ένα μεγάλο έπαθλο, με την ανακοίνωση να γίνεται από τον Ατζούν Ιλιτζαλί, όπως είχε αποκαλύψει ο Γιώργος Λιανός.

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει και το trailer του αποψινού επεισοδίου, ο Τούρκος παραγωγός ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο, ενώ λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος ανακοινώνει στους παίκτες το πρώτο μεγάλο έπαθλο του φετινού Survivor All Star.

Όπως εξηγεί, πρόκειται για ένα ταξίδι στο Λονδίνο, με το έπαθλο να περιλαμβάνει γεύμα σε ένα εστιατόριο, διασκέδαση σε ένα από τα καλύτερα clubs της πόλης, αλλά και επίσκεψη στο γήπεδο της Hull City, όπου θα παρακολουθήσουν το τελευταίο ματς της ομάδας του Τούρκου παραγωγού.

Οι παίκτες ενθουσιάζονται στο άκουσμα της είδησης, και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να επικρατήσουν της αντίπαλης ομάδας και να ετοιμάσουν βαλίτσες για το Ηνωμένο Βασίλειο.

Survivor All Star: Ποια ομάδα θα επικρατήσει στον αποψινό αγώνα επάθλου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν και τα οποία σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, οι «Μπλε» είναι αυτοί που θα καταφέρουν να πάρουν τη νίκη απόψε, και θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στο Λονδίνο και να απολαύσουν το πρώτο μεγάλο έπαθλο του φετινού παιχνιδιού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.