ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Survivor All Star spoiler: Αυτός είναι ο νέος παίκτης που μπαίνει την Κυριακή – Όνομα «βόμβα»

Θα ενισχύσει την ομάδα των Μαχητών

Survivor All Star spoiler: Αυτός είναι ο νέος παίκτης που μπαίνει την Κυριακή – Όνομα «βόμβα»

Μετά την αποχώρηση της Καρολίνας στο Survivor All Star, το ριάλιτι επιβίωσης ενισχύεται με έναν ακόμη παίκτη στο επεισόδιο της Κυριακής.

Ο λόγος για τον Σώζοντα Παλαίστρο Χάρο, ο οποίος, όπως αποκάλυψε το Νίκος Παρτσώλης στο Πρωινό μας, θα ενισχύσει την ομάδα των Μαχητών.

Ποιος είναι ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος που μπαίνει στο Survivor All Star

Θυμίζουμε πως ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος συμμετείχε στο Survivor 2018 και είχε μεγάλη κόντρα με την Εύη Σαλταφερίδου, φλέρταρε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και είχε μεγάλη απήχηση στο Twitter λόγω του επιθέτου του.

Ο Σώζων Παλαίστρος-Χάρος είναι εργοφυσιολόγος και προπονητής χόκεϊ επί χόρτου σε παιδιά. Η καταγωγή του είναι από τη Λήμνο και μένει στη Μεταμόρφωση Αττικής. Έχει ασχοληθεί με διάφορα είδη γυμναστικής αλλά και με ακροβατικά με πανιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.