ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Survivor All Star spoiler: Αυτός είναι ο υποψήφιος παίκτης προς αποχώρηση και η απόφαση που άφησε όλους άφωνους

Η κατάσταση που επικρατεί δείχνει να είναι μη αναστρέψιμη

Survivor All Star spoiler: Αυτός είναι ο υποψήφιος παίκτης προς αποχώρηση και η απόφαση που άφησε όλους άφωνους

Μία «βόμβα» εκπλήσσει τους πάντες στο συμβούλιο του νησιού του Survivor All Star για την πρώτη υποψηφιότητα προς αποχώρηση.

Το σχίσμα στην Κόκκινη ομάδα φαίνεται πλέον ότι είναι μόνιμο. Η κατάσταση που επικρατεί δείχνει να είναι μη αναστρέψιμη. Οι φιλίες δοκιμάζονται και οι αλήθειες ή τα ψέματα που έχουν ειπωθεί αποκαλύπτονται. Λίγο πριν από τον πρώτο αγώνα ασυλίας η Κόκκινη ομάδα βρίσκεται στη χειρότερή της κατάσταση ενώ οι Μπλε ζουν μέρες αφθονίας.

Οι αγώνες για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας ξεκινούν κανονικά σήμερα Κυριακή 5 Μαρτίου. Διάσημοι και Μαχητές θα διεκδικήσουν τη νίκη με τους Μπλε να συνεχίζουν το αήττητο σερί και να κάνουν για την εβδομάδα αυτή το 1-0.

Έτσι λοιπόν οι Διάσημοι οδηγούνται για ακόμα μια φορά στο Συμβούλιο του Νησιού για να ψηφίσουν έναν παίκτη τους υποψήφιο προς αποχώρηση. Όπως όλα δείχνουν η είσοδος των νεών παικτών δεν άρεσε και πολύ στην κόκκινη ομάδα. Μετά την αποχώρηση της Χριστίνας Κεφαλά, υποψήφια είναι η Ελευθερία Ελευθερίου.

Μια απόφαση ωστόσο αναστατώνει τους παίκτες καθώς η πίεση του Στάθη Σχίζα αρχίζει να μεγαλώνει τόσο από την κόντρα με τον Χανταμπάκη όσο και από τα βαριά λεγόμενα με την Ελευθερία Ελευθερίου. Ο παίκτης φαίνεται να μην αντέχει άλλο και αποφασίζει να αποχωρήσει από το Survivor All Star με την παραγωγή να κάνει δεκτό το αίτημά του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρά την αποχώρηση του Στάθη Σχίζα, θα διεξαχθεί κανονικά το πρόγραμμα και θα έχουμε και αποχώρηση μέσω της ψηφοφορίας των τηλεθεατών, το βράδυ της Πέμπτης 9 Μαρτίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.