ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Survivor all star spoiler: Ένα φαβορί ανάμεσα στους υποψήφιους προς αποχώρηση από το ριάλιτι

Ποια ομάδα θα πάει ήρεμη στο συμβούλιο του νησιού;

Survivor all star spoiler: Ένα φαβορί ανάμεσα στους υποψήφιους προς αποχώρηση από το ριάλιτι

Στον δεύτερο αγώνα ασυλίας του Survivor All Star ρίχνονται οι δυο ομάδες σήμερα Δευτέρα (3/4) και οι Μαχητές ξέρουν καλά ότι δεν έχουν κανένα περιθώριο για νέα ήττα.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν φαίνεται να πηγαίνουν όπως τα θέλουν.

Μετά την πρώτη ήττα και την υποψηφιότητα της Ελευθερίας Ελευθερίου, η ηρεμία τους έχει χαθεί.

Ποια ομάδα θα πάει ήρεμη στο συμβούλιο του νησιού;

Σύμφωνα με τα ανεπιβεβαίωτα spoilers, τα οποία όπως πάντα σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, οι Μπλε θα είναι και απόψε αυτοί που θα οδηγηθούν στην κάλπη, υποδεικνύοντας δύο ακόμη παίκτες τους ως υποψήφιους προς αποχώρηση δίπλα στην Ελευθερία Ελευθερίου.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως αυτοί δεν θα είναι άλλοι από τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Νίκο Μπάρτζη, δημιουργώντας μία πολύ ενδιαφέρουσα και εκρηκτική τριπλέτα υποψηφίων, φέρνοντας την Ελευθερία Ελευθερίου σε δύσκολη θέση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.