ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Survivor All Star spoiler: Οι δύο παίκτες που πάνε απευθείας ημιτελικό και αυτός που αποχωρεί αυτή την εβδομάδα

Οι παίκτες βρίσκονται μια εβδομάδα μακριά από την επιστροφή στην Ελλάδα

Survivor All Star spoiler: Οι δύο παίκτες που πάνε απευθείας ημιτελικό και αυτός που αποχωρεί αυτή την εβδομάδα

Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του Survivor All Star οι παίκτες ανυπομονούν να φτάσουν στο τελευταίο στόχο τους που δεν είναι άλλος από το μεγάλο χρηματικό έπαθλο.

Στο παιχνίδι την τελευταία εβδομάδα πριν την επιστροφή έχουμε μόνο πέντε παίκτες. Τέσσερις θα πάρουν το εισιτήριο για να εμφανιστούν στο Γαλάτσι, δύο θα μπουν στην 24ωρη ψηφοφορία την Κυριακή, με έναν από αυτούς να αποχωρεί τη Δευτέρα στην έναρξη του ημιτελικού.

Ο Σάκης Κατσούλης είναι ο παίκτης που κερδίζει την πρώτη ατομική ασυλία. Η δεύτερη ατομική ασυλία πάει στη Μαριαλένα. Έτσι το ζεύγος προκρίνεται απευθείας στον ημιτελικό.

Στον τάκο καταλήγουν λοιπόν ο Μάριος Πρίαμος, ο Νίκος Μπάρτζης και η Στέλλα Ανδρεάδου.

Η Στέλλα Ανδρεάδου είναι εκείνη που θα αποχωρήσει μια ανάσα πριν τον ημιτελικό στο Γαλάτσι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νίκος Μπάρτζης και Μάριος Πρίαμος θα μπουν στη ψηφοφορία της Κυριακής 9 Ιουλίου με τις πιθανότητες για την πρόκριση στον ημιτελικό να είναι υπέρ του Μπάρτζη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.