ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Survivor: Αναχώρησαν οι παίκτες για τον Άγιο Δομίνικο – Τα πρόσωπα που θα δούμε

Ο νέος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης επιστρέφει στις 7 Ιανουαρίου

Survivor: Αναχώρησαν οι παίκτες για τον Άγιο Δομίνικο – Τα πρόσωπα που θα δούμε

Ο νέος κύκλος του Survivor επιστρέφει στις τηλεοπτικές οθόνες στις 7 Ιανουαρίου και ορισμένοι από τους παίκτες αναχώρησαν το πρωί της Τρίτης 2 Ιανουαρίου για τον Άγιο Δομίνικο.

Σύμφωνα με το «Happy Day» τα γυρίσματα του ριάλιτι επιβίωσης ξεκινούν αύριο. Ανάμεσα σε όσους βρέθηκαν στο αεροδρόμιο με προορισμό το εξωτικό νησί, ήταν η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η Κατερίνα Δαλάκα και ο Αλέξης Παππάς, οι οποίοι έχουν συμμετάσχει σε προηγούμενους κύκλους του ριάλιτι, αλλά και νέοι παίκτες όπως η Μαρία Αντωνά, ο Σάββας Γκέντσογλου, ο Παύλος Παπαδόπουλος, ο Νίκος Γκάνος, ο Χρήστος Βολικάκης και η Όλγα Πηλιάκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι παίκτες έκαναν μερικές δηλώσεις και ανέφεραν, μεταξύ άλλων, ότι είναι έτοιμοι και χαρούμενοι για αυτήν την εμπειρία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.