ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Survivor: Αυτοί είναι οι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση (βίντεο)

Βγήκαν στον τάκο κι επικράτησε ταραχή

Survivor: Αυτοί είναι οι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση (βίντεο)

Δεν λένε να σταματήσουν οι ταραχές στην Μπλε ομάδα του Survivor κι οι παίκτες είναι σε αναμμένα κάρβουνα.

Η δεύτερη ήττα έφερε την ομάδα στα όριά της καθώς τα περιθώρια στενεύουν κι οι παίκτες δεν θέλουν να βρίσκονται σε δυσμενή θέση. Από την άλλη, οι Κόκκινοι έβαλαν τα δυνατά τους για να μην χάσουν και το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας και τελικά τα κατάφεραν.

Ως εκ τούτου, η Μπλε ομάδα ήταν αυτή που κλήθηκε να ψηφίσει για δεύτερη συνεχόμενη φορά στο Survivor τους παίκτες που θεωρεί πιο αδύναμους. Μετά την χθεσινή πρώτη υποψηφιότητα της Ελευθερίας Ελευθερίου, η οποία εξέφρασε τα παράπονά της για τους λόγους που ψηφίζεται συνεχώς, στον τάκο την ακολούθησαν ο Σπύρος Μαρτίκας κι ο Νίκος Μπάρτζης. Αυτό το γεγονός είχε ως αποτέλεσμα να ξεσπάσει έντονος καβγάς στο Συμβούλιο του νησιού.

Μετά την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων, η Ρία Κολοβού στράφηκε εναντίον του Νίκου Μπάρτζη για το γεγονός πως σχολιάσει τα πάντα και δεν αντέχουν αυτήν την κατάσταση. Από την άλλη κι ο Τάκης Καραγκούνιας έριξε τα καρφιά του για τον Σπύρο Μαρτίκα κι έκανε λόγο για δημιουργία εντυπώσεων γιατί, όπως ανέφερε, όσα λέει δεν στέκουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.