ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Survivor: Αυτοί είναι οι δύο παίκτες που βγήκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση στο χθεσινό επεισόδιο

Το σκηνικό επαναλήφθηκε και βρέθηκαν μαζί στον τάκο

Survivor: Αυτοί είναι οι δύο παίκτες που βγήκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση στο χθεσινό επεισόδιο

Αναστάτωση έφεραν οι νέες αφίξεις στο προχθεσινό επεισόδιο του Survivor με τους παίκτες που βρίσκονται ήδη στο παιχνίδι να πρέπει να συγκεντρώσουν από την αρχή τις δυνάμεις τους.

Έξι νέοι παίκτες μοιράστηκαν ανάμεσα στους Κόκκινους και στους Μπλε, αλλά στην πρώτη ομάδα επικράτησε προβληματισμός με την προσθήκη των τριών κοριτσιών.

Την ίδια στιγμή οι Μπλε, ικανοποιημένοι που κατάφεραν νίκη εναντίον των αντιπάλων τους, συζήτησαν για την αγωνιστική τους κατάσταση και την ένταση που δημιούργησε η συνύπαρξη του Μάριου Πρίαμου και της Ελευθερίας Ελευθερίου στο Survivor. Φυσικά ο Σπύρος Μαρτίκας δεν άφησε ασχολίαστες τις εξελίξεις κι η κόντρα του με τον Μάριο φούντωσε ακόμα περισσότερο.

Από το προχθεσινό πρώτο αγώνισμα για την ασυλία και την ήττα της κόκκινης ομάδας, ο Κώστας Παπαδόπουλος ήταν αυτός που δέχθηκε με πίκρα την πρώτη υποψηφιότητα για αυτήν την εβδομάδα στο Survivor.

Στο χθεσινό αγώνισμα η Μπλε ομάδα ήταν αυτή που δέχθηκε την ήττα και έπρεπε να βγάλει στην σέντρα έναν ακόμα παίκτη. Οι Μπλε επέλεξαν παμψηφεί να στείλουν ξανά στον τάκο την Μελίνα Μεταξά λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει και το γεγονός πως δεν μπορεί να στηρίξει την ομάδα της.

Η μοναδική ψήφος της Μελίνας έδειξε ως τρίτο υποψήφιο ξανά τον Γιώργο Ασημακόπουλο και το σκηνικό επαναλήφθηκε, όπως την προηγούμενη εβδομάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.