ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Survivor: Αυτοί είναι οι δύο πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση γι’αυτή την εβδομάδα

Δεν πήραν πολύ ψύχραιμα την υποψηφιότητά τους

Survivor: Αυτοί είναι οι δύο πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση γι’αυτή την εβδομάδα

Ύστερα από το νέο μοίρασμα των παικτών στις ομάδες του Survivor All Star, το βράδυ της Κυριακής, οι Μπλε και οι Κόκκινοι συνάντησαν τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό στο συμβούλιο του νησιού. Εκεί, το πρώτο λόγο είχε η μπλε ομάδα μιας και θα έπρεπε να περάσει για μια ακόμα φορά την ψυχοφθόρα διαδικασία της ψηφοφορίας.

Για μια ακόμα φορά, όμως, οι εντάσεις και οι ψηλοί τόνοι δεν έλειψαν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ με τον Τάκη Καραγκούνια να προχωράει μάλιστα σε ένα ξέσπασμα άνευ προηγουμένου.

Ειδικότερα, ο μισθοφόρος του Survivor All Star και παίκτης της μπλε ομάδας δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή του για το γεγονός πως βγήκε με ευκολία σαν πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Μάλιστα, οι ψήφοι των Μπλε μοιράστηκαν στα δυο μιας και μαζί με τον Τάκη Καραγκούνια βγήκε στον τάκο και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

«Έχω ξενερώσει τελείως τη ζωή μου, ειλικρινά! Ο κόσμος εκεί έξω βλέπει τι γίνεται στο παιχνίδι και θα αποφασίσει. Εγώ εδώ πέρα τα δίνω όλα, στην ηλικία που είμαι, έχω δείξει ποιος είμαι. Την τελευταία εβδομάδα έχω κάνει αρκετές νίκες. Δηλαδή χάνω τα λόγια! Ο Παναγιώτης δεν έχει κάνει νίκες, είναι πολύ χαμηλότερα από μένα και ψηφίστηκα βάση της φιλίας που έχει η Μαριαλένα με τον Παναγιώτη και κάποια άλλα άτομα. Αυτή είναι η γνώμη μου και η εκτίμηση μου» τόνισε εν εξάλλω, μεταξύ άλλων, ο Τάκης Καραγκούνιας προς τους συμπαίκτες του στην μπλε ομάδα του Survivor All Star.

«Νιώθω ξενερωμένος και φανερά, φοβερά αδικημένος γιατί τα έχω δώσει όλα για αυτή την ομάδα. Κάνουν όλοι χαβαλέ μαζί μου, δεν μιλάω, γελάω, αν πάω να πω κάτι μού λένε να μη μιλάω… Τώρα αν έχω ξενερώσει κάποιον με την φάτσα μου, με τα γένια μου τα άσπρα, δεν ξέρω με τι και δεν με γουστάρει, καλά κάνει και με ψήφισε» υπογράμμισε, με σαφήνεια, ο παίκτης της μπλε ομάδας και υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. «Θα το αποδείξω και αύριο πάλι στον αγώνα που θα μπω μέσα, θα φάω τα γόνατα μου για να κερδίσω όπως κάνω κάθε φορά».

«Νιώθω μια πικρία, μια απόρριψη στο πρόσωπο μου! Τι άλλο πρέπει να κάνω, ρε φίλε; Ο κόσμος εκεί έξω τα βλέπει! Τον κλόουν πρέπει να κάνω; Τι άλλο πρέπει να κάνω;» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Τάκης Καραγκούνιας για να αποχωρήσει απρόσμενα από το συμβούλιο του νησιού φωνάζοντας «τι άλλο να κάνω; 50 χρονών… Τι άλλο να κάνω;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.