Survivor: Αυτοί είναι οι τέσσερις νέοι παίκτες που μπαίνουν στο ριάλιτι επιβίωσης (φώτο)

Πώς θα τους υποδεχθούν;

Survivor: Αυτοί είναι οι τέσσερις νέοι παίκτες που μπαίνουν στο ριάλιτι επιβίωσης (φώτο)

Ένα έπαθλο διαφορετικό από τα άλλα περιμένει απόψε και τις δύο ομάδες στο Survivor, καθώς θα βρεθούν στο πάρτι της ένωσης του Τουρκικού ριάλιτι. Η επόμενη μέρα όμως φέρνει μία ακόμα έκπληξη.

Μετά την ανακατανομή των παικτών στις ομάδες των Διάσημων και των Μαχητών μία νέα ανατροπή έρχεται στο Survivor με την είσοδο τεσσάρων νέων προσώπων.

Πώς θα τους υποδεχτούν οι δύο ομάδες και πόσο θα αλλάξουν οι ισορροπίες με την άφιξή τους στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου;

Νίκος Αντωνόπουλος

Είναι 26 ετών και κατάγεται από τον Πύργο Ηλείας. Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και ασχολείται εδώ και πολλά χρόνια με το modeling. Το 2020 κατέκτησε την 2η θέση στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ομορφιάς «Manhunt International» που διεξήχθη στις Φιλιππίνες.

Η συμμετοχή του στον διαγωνισμό αυτόν τον δίδαξε πως αν παλεύεις με πείσμα και επιμονή, με όλες τις σωματικές και ψυχικές σου δυνάμεις, μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου. Αυτό ακριβώς σκοπεύει να κάνει και στο SURVIVOR. Ασχολείται εντατικά με τον αθλητισμό.

Το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του, όπως και το bodybuilding και το CrossFit. Του αρέσουν οι προκλήσεις και δηλώνει πανέτοιμος να κερδίσει το έπαθλο του φετινού SURVIVOR. Ως άνθρωπος της πόλης θέλει να μάθει ποιος ακριβώς είναι χωρίς όλα αυτά που είχε ως τώρα δεδομένα στην καθημερινότητά του.

Νίκος Γιάννης

Γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 1983 στα Μετέωρα και σπούδασε Οικονομικά. Εργάστηκε ως τραπεζικός υπάλληλος για 16 χρόνια όμως η καρδιά του άνηκε πάντα στο χορό. Ως επαγγελματίας χορευτής και χορογράφος έχει συνεργαστεί με διάσημους καλλιτέχνες όπως ο Σάκης Ρουβάς, η Πέγκυ Ζήνα και η Έλλη Κοκκίνου.

Τα τελευταία πέντε χρόνια ασχολείται και με την καλλισθενική γυμναστική. Στο SURVIVOR έρχεται γιατί θέλει να κάνει ένα restart στη ζωή του. Δεν θεωρεί πως κρύβει «άσσο» στο μανίκι γνωρίζοντας τι έχει συμβεί στο SURVIVOR όλους αυτούς τους μήνες. Το έχει ζήσει ως τηλεθεατής κι όχι ως παίκτης. Αυτή είναι και η αληθινή πρόκληση για τον ίδιο. Μότο του είναι το εξής: «Ζήσε τη ζωή που αγαπάς, αγάπα τη ζωή που ζεις».

Στέλλα Ανδρεάδου

Γεννήθηκε το Μάιο του 1991 στη Θεσσαλονίκη και σπούδασε Φυσική Αγωγή. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως καθηγήτρια ειδικής αγωγής στο Μπέρμιγχαμ του Ηνωμένου Βασιλείου. Από μικρή ηλικία άρχισε να ασχολείται με το μπάσκετ και το χάντμπολ όμως όταν ήταν 11 ετών την κέρδισε το ποδόσφαιρο.

Για 10 χρόνια ήταν αρχηγός της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ. Στα 17 της την επέλεξαν να μπει στην Εθνική Ομάδα, αλλά δεν δέχθηκε την πρόταση διότι ήθελε να αφοσιωθεί στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Παράλληλα έχει λάβει δίπλωμα διαιτησίας ποδοσφαίρου αλλά και ναυαγοσωστικής.

Ως λάτρης του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού έχει εργαστεί και ως δημοσιογράφος σε μεγάλη αθλητική εφημερίδα. Στο SURVIVOR έρχεται μόνο για να… κερδίσει. Το πάθος και ο ανταγωνισμός είναι τα δυνατά της «χαρτιά» για να φτάσει μέχρι τον τελικό. Δεν φοβάται τη συμβίωση με τους συμπαίκτες της, αλλά αυτή με τα… ζωύφια του νησιού!

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

Είναι 37 ετών, κατάγεται από την Κρήτη και εργάζεται ως make up artist. Έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους καλλιτέχνες και σχεδιαστές μόδας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ο αθλητισμός είναι η ζωή του. Κάνει τουλάχιστον 1.500 κοιλιακούς την ημέρα, συνδυάζοντάς τους πάντα με προπόνηση kick boxing, spinning ή crossfit.

Ένα μήνα πριν τη γέννησή του, ο πατέρας του έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. Το γεγονός αυτό τον «σημάδεψε» και τον ανάγκασε να κυνηγά τα όνειρα και τους στόχους του ολομόναχος από πολύ μικρή ηλικία.

Το SURVIVOR αποτελεί για αυτόν ένα όνειρο ζωής. Θεωρεί πως δεν θα ξεχωρίσει μόνο λόγω της αντοχής του, αλλά και λόγω της έντονης προσωπικότητάς του. Στους μελλοντικούς συμπαίκτες και αντιπάλους του δεν έχει βρει ακόμη κάποια προσωπικότητα που να μοιάζει με τη δική του. Αυτό θεωρεί πως είναι και το δυνατό του «χαρτί» για να φτάσει μέχρι τον τελικό του SURVIVOR.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.