Survivor: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα

Κόκκινοι όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα

Για το δεύτερο συμβούλιο της εβδομάδας συγκεντρώθηκαν ξανά οι νέοι Μαχητές και Διάσημοι στο Survivor, ούτως ώστε να συμπληρωθούν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα.

Στο προχθεσινό αγώνισμα για την ασυλία, η Κόκκινη ομάδα ήταν αυτή που δέχθηκε την ήττα κι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση που κλείδωσε δεν ήταν άλλη από τη «συνήθης ύποπτη» Μυριέλλα Κουρεντή. Ωστόσο δυστυχώς για την κόκκινη ομάδα το σκηνικό επαναλήφθηκε κι ήταν εκείνη που θα έπρεπε να ψηφίσει ξανά τον πιο αδύναμο παίκτη της. Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, η κάλπη έδειξε πως την Μυριέλλα θα ακολουθήσει ο Απόστολος Ρουβάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία κέρδισε στο αγώνισμα για την ατομική ασυλία, υπέδειξε ως τρίτη υποψήφια την Τζο Μαριδάκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.