ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Survivor: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα

Ποιοι είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα στο Survivor;

Survivor: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα

Σε μία σκληρή αναμέτρηση επιδόθηκαν ξανά Διάσημοι και Μαχητές στο Survivor με στόχο να διεκδικήσουν την αποψινή ασυλία.

Προχθές ηττημένοι του αγωνίσματος ήταν οι Μαχητές που έπρεπε να αποφασίσουν για τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση από την ομάδα τους. Ο παίκτης που βρέθηκε στον τάκο, όπως τόσες άλλες φορές, ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας μέσα σε ένα σκηνικό εντάσεων και αντιπαραθέσεων.

Χθες πραγματοποιήθηκε ο δεύτερος αγώνας για την ασυλία κι οι Διάσημοι ήταν αυτοί που «γεύτηκαν» την πίκρα της ήττας. Μετά από τη ψηφοφορία που ακολούθησε ανάμεσα στα μέλη της ομάδας, δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση αναδείχθηκε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία κέρδισε την ατομική ασυλία για την Μπλε ομάδα, έδειξε ως τρίτη υποψήφια την Τζο Μαριδάκη ενώ η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αντίστοιχα την Κάτια Ταραμπάνκο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.