Survivor: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα

Κλείδωσε η πρώτη υποψηφιότητα

Survivor: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα

Για μια ακόμα φορά στο Survivor, τη νύχτα της Κυριακής, Διάσημοι και Μαχητές συνάντησαν τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό στο συμβούλιο του νησιού μετά την ήττα της μπλε ομάδας στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας για αυτή την εβδομάδα.

Έτσι, τον πρώτο λόγο σε αυτό το συμβούλιο θα είχαν και πάλι οι Μαχητές που θα έπρεπε να δείξουν τον παίκτη που θεωρούν τον πλέον αδύναμο στην ομάδα τους. Για αυτό και οδηγήθηκαν στην ψηφοφορία του Survivor.

Αμέσως μετά τις ψήφους της ομάδας, λοιπόν, ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός έπρεπε να ανακοινώσει τα αποτελέσματα και τον παίκτη που συγκέντρωσε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους με αποτέλεσμα να βγει στον τάκο. Ήσυχη καθ’ όλη τη διάρκεια του συμβουλίου ήταν η Ασημίνα Χαηζτανδρέου, η οποία και κέρδισε στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και ο πρώτος υποψήφιος του Survivor για αυτή την εβδομάδα είναι ο… Σπύρος Μαρτίκας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.