Survivor: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε στο χθεσινό επεισόδιο – «Άφωνοι» όλοι

Απίστευτη ανατροπή στην αποχώρηση

Survivor: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε στο χθεσινό επεισόδιο – «Άφωνοι» όλοι

Το Survivor σταδιακά οδεύει προς την ολοκλήρωσή του κι οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης έχουν λιγοστέψει σε σημαντικό βαθμό.

Η εβδομάδα ξεκίνησε με ανατροπές και νέα δεδομένα καθώς, όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, το Survivor πλέον γίνεται ατομικό όσον αφορά την ασυλία. Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση και χειρότερος παίκτης αγωνιστικά ήταν για άλλη μια φορά ο συνήθης ύποπτος Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος βρέθηκε για ενδέκατη φορά στον τάκο. Τον Σπύρο ακολούθησε η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία έχει πέσει αρκετά αγωνιστικά. Βέβαια, το γεγονός αυτό μόνο τυχαίο δεν το βρήκε η Ασημίνα, αφού ισχυρίστηκε πως υπάρχει σχέδιο απέναντί της για να τη διώξουν από το παιχνίδι απέναντι από τον Σπύρο.

Προχθες πραγματοποιήθηκε το τρίτο Συμβούλιο του Νησιού στο Survivor κι από αυτό δεν προέκυψε ακόμα ένας υποψήφιος αλλά δύο. Συγκεκριμένα, ο Στάθης Σχίζας κι ο Γιώργος Ταλάντσεβ ισοβάθμισαν με αποτέλεσμα οι υποψήφιοι προς αποχώρηση να είναι τέσσερις. Μάλιστα ο Στάθης αντέδρασε, θεωρώντας πως αυτό ήταν τακτική της Ασημίνας ούτως ώστε το τηλεοπτικό κοινό να έχει περισσότερες επιλογές σε σχέση με τον παίκτη που δεν θέλει πλέον στο παιχνίδι.

Η ώρα της ανακοίνωσης έφτασε το Survivor κι όπως ανέφερε ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, ο παίκτης που αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο και θα επιστρέψει στην Ελλάδα, είναι ο Γιώργος Ταλάντσεβ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το αποτέλεσμα αποτελεί έκπληξη, καθώς ο Γιώργος ήταν από τους πιο δυνατούς παίκτες του Survivor. Στο τέλος, ανέφερε πως θέλει να κερδίσει η Μαίη, παρά ο Άρης που ήταν φίλοι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.