ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Survivor: Ξέσπασε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ – «Τι τους έχω φταίξει» (βίντεο)

«Τους ξεβράκωσα πάρα πολλές φορές στα ψέματα που λένε και στο τηλεοπτικό κοινό αλλά και σε εμένα»

Survivor: Ξέσπασε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ – «Τι τους έχω φταίξει» (βίντεο)

Το τελευταίο διάστημα, έχουν ανέβει αρκετά οι τόνοι στο Survivor και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ βρίσκεται στο επίκεντρο των εντάσεων, με βασικούς αντιπάλους του, τους συμπαίκτες του.

Υπενθυμίζεται, ότι αφού η μπλε ομάδα έχασε τον αγώνα για την πρώτη ασυλία, όλοι οι παίκτες ανέδειξαν τον 37χρονο makeup artist, ως τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ να αντιδράσει μετά το συμβούλιο του νησιού.

Πιο συγκεκριμένα, στο επεισόδιο της Δευτέρας και λίγο πριν το αγώνισμα για τη δεύτερη ασυλία, ο ίδιος είπε στην κάμερα του ριάλιτι:

«Ξεκινά άλλη μία μέρα στο Survivor σήμερα, όπου χθες με ψήφισαν όλοι και οι οχτώ παμψηφεί. Πόσο σίγουρος ήμουν Θεέ μου πραγματικά, ήρθα για να αφήσω ιστορία και να κάνω τη δική μου σχολή στο ελληνικό Survivor.

Πραγματικά πεινάω, είμαι βρώμικος, δεν έχω το σκυλάκι μου, την κορούλα μου, δεν έχω τη μαμάκα μου, δεν έχω τους φίλους μου, το κινητό μου, το κρεβάτι μου. Μου λείπουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι και είμαι στη ζούγκλα και κοιτάω τα δέντρα και λέω “ρε φίλε τι τους έχω φταίξει;”.

Αγάπη τους έδωσα, τους έκανα μασάζ, τους έκανα μαλλιά, τους τραγουδάω, τους μαγειρεύω. Τόση κακία απέναντί μου;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ναι φιλέ, υπάρχει κακία και ζήλια απέναντί μου, γιατί τους ξεβράκωσα πάρα πολλές φορές στα ψέματα που λένε και στο τηλεοπτικό κοινό αλλά και σε εμένα, αλλά δεν γουσταρω με τίποτα να συμβιώνω με αυτούς τους ανθρώπους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.