ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Survivor – Σ.Μαρτίκας σε Σ.Σχίζα: «Θα χρειαστείς πολλά μαθήματα ανδρείας»

Ο παίκτης των «μπλε» απάντησε στην επίθεση που δέχθηκε πριν το αγώνισμα της πρώτης ασυλίας

Survivor – Σ.Μαρτίκας σε Σ.Σχίζα: «Θα χρειαστείς πολλά μαθήματα ανδρείας»

Αρκετά τεταμένο είναι το κλίμα, που επικρατεί στο Survivor τις τελευταίες ημέρες, με τις ομάδες να ανταλλάσσουν αρκετά «καρφιά» μεταξύ τους.

Μετά το χθεσινό αγώνισμα, η κόκκινη ομάδα κέρδισε την πρώτη ασυλία, ενώ στο συμβούλιο πριν και μετά την ψηφοφορία του παίκτη προς αποχώρηση, υπήρχαν πολλές εντάσεις.

Τα αποτελέσματα της κάλπης, ήταν σχεδόν αναμενόμενα. Τις περισσότερες ψήφους συγκέντρωσε ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος βγαίνει για 5η φορά στον τάκο, με την δικαιολογία της ομάδας του να παραμένει η ίδια, ότι είναι ο πιο αδύναμος αγωνιστικά.

Ωστόσο, στο επεισόδιο της Δευτέρας, ο Σπύρος Μαρτίκας δεν φάνηκε να ενοχλήθηκε τόσο από την υποψηφιότητά του. Εκείνο που τον προβλημάτισε, ήταν η συμπεριφορά του νέου παίκτη των «Κόκκινων». Ο παίκτης της μπλε ομάδας σχολίασε στην κάμερα του ριάλιτι, την επίθεση που δέχθηκε από τον Στάθη Σχίζα, λίγο πριν ξεκινήσουν το αγώνισμα της πρώτης ασυλίας.

Υπενθυμίζεται, πως όταν ο Γιώργος Λιανός, ζήτησε από τους παίκτες να σχολιάσουν την αποχώρηση του Σάββα Κάλφα, ο Στάθης Σχίζας έδειξε με έντονο τρόπο, ότι ενοχλήθηκε από τη συμπεριφορά του παίκτη Σπύρου Μαρτίκα.

Απευθυνόμενος στον παίκτη της μπλε ομάδας, ο Στάθης Σχίζας είπε:

«Οι άντρες δεν τα κάνουν αυτά. Αν φοράς παντελόνια, δεν θα παίζεις με την ψυχολογία των άλλων. Αν δεν θες να παραμείνεις στο παιχνίδι, να φύγεις. Δεν θα κάθεσαι να παρακαλάς τον κόσμο να σε ψηφίσει. Αν έχεις τσίπα, φύγε μόνος σου» με τον Σπύρο Μαρτίκα να κρατά χαμηλά τους τόνους και να απαντά με ηρεμία.

«Ο κόσμος επιλέγει ποιον θα κρατήσει και ποιον όχι. Ανάλογα με τους χαρακτήρες και τι περιμένει από τον καθέναν. Ούτε εγώ, ούτε εσύ επιλέγεις ποιος θα φύγει», του είπε συγκεκριμένα.

Για το συμβάν, ο Σπύρος Μαρτίκας τοποθετήθηκε και στο επεισόδιο της Δευτέρας.

«Μου έκανε τεράστια εντύπωση χθες , πώς ο Στάθης προσπάθησε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, ότι δεν είναι αντρίκιο και δεν σέβομαι τα παντελόνια μου. Πίστεψέ με, θα χρειαστείς πολλά μαθήματα ανδρείας, για να μάθεις πραγματικά την έννοια του άντρα.

Η ασέβειά σου, το θράσος σου και η προκλητική συμπεριφορά σου μόλις μία εβδομάδα στο παιχνίδι, πραγματικά δείχνει την απίστευτη ανανδρία σου. Από εμένα θα έχετε να ακούτε μόνο αλήθειες, γυμνές ατόφιες αλήθειες για να στέκεστε αντιμέτωποι με τους εαυτούς σας, με τα λεγόμενά σας, με τη στάση ζωής σας και με τις πράξεις σας μέσα σε ένα παιχνίδι, που υποφέρουμε όλοι. Ηρεμήστε διάσημοι, ηρεμήστε», είπε στην κάμερα του Survivor.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.