ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Survivor spoiler: Αυτές είναι οι νέες ομάδες – «Χαμός» με τις αλλαγές

Θα είναι ο Σάκης και η Μαριαλένα στην ίδια ομάδα;

Survivor spoiler: Αυτές είναι οι νέες ομάδες – «Χαμός» με τις αλλαγές

H μίξη των ομάδων του Survivor είναι γεγονός.

Η παραγωγή αποφάσισε να ανακατέψει την τράπουλα γεγονός το οποίο θα δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παίκτες δεν γνωρίζουν ότι θα γίνουν αλλαγές.

Το μεγάλο ερώτημα όμως είναι: Θα είναι ο Σάκης και η Μαριαλένα στη ίδια ομάδα;

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η εκπομπή «Πρωινό μας», ύστερα από 3 μήνες που ήταν χώρια το ζευγάρι θα είναι και πάλι μαζί.

Οι νέες ομάδες έχουν ως εξής:

Κόκκινη ομάδα: Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Ηλιάς Μπόγδανος, Τάκης Καραγκούνιας, Αφροδίτη Σκαφίδα, Στέλιος Χανταμπάκης, Γιώργος Κόρομι, Σταυρούλα Χρυσαείδη, Εύη Σαλταφερίδου, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Κωνσταντίνος Βασάλος

Μπλε ομάδα: Ηλίας Γκότσης, Σπύρος Μαρτίκας, Μάριος Πρίαμος, Νίκος Μπάρτζης, Μελίνα Μεταξά, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ελευθερία Ελευθερίου, Ελένη Χαμπέρη, Στέλλα Ανδρεάδου, Γιωρίκας Πιλίδης

Αξίζει να σημειωθεί πως η διαδικασία μίξης των ομάδων επισπεύσθηκε εξαιτίας του έντονου καυγά που είχε ο Ηλίας Γκότσης με τον Τάκη Καραγκούνια, γι’ αυτόν τον λόγο μάλιστα χωρίστηκαν.

Παρόλο που η κόκκινη ομάδα φαίνεται πιο δεμένη ήδη έχει ξεκινήσει μία κόντρα ανάμεσα στον Γιώργο Κόρομι και τον Τάκη Καραγκούνια. Ο Κόρο αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στο νέο του συμπαίκτη τον Τάκη μετά την αναφορά του στα ψάρια και τον Τριαντάφυλλο.

Επίσης θα δούμε τον Γιωρίκα Πιλίδη να πιέζεται από τις συμπεριφορές κάποιων συμπαικτών του.

«Δεν θέλω να βρίσκομαι εδώ μέσα», φαίνεται να λέει ο παίκτης της μπλε ομάδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.