ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Survivor – Spoiler: Αυτή είναι η ομάδα που θα κερδίσει το έπαθλο φαγητού

Η έκπληξη που θα ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός

Survivor – Spoiler: Αυτή είναι η ομάδα που θα κερδίσει το έπαθλο φαγητού

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, αναμένεται να παρακολουθήσουμε νέες εντάσεις.

Οι μπλε και οι κόκκινοι θα ριχτούν στο στίβο μάχης για να διεκδικήσουν το έπαθλο φαγητού… και όχι μόνο. Ποιος θα κερδίσει όμως;

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, το έπαθλο φαγητού θα κερδίσουν οι κόκκινοι, μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα, από τους καλύτερους που έχουμε παρακολουθήσει στο φετινό Survivor.

Ο Γιώργος Λιανός, ωστόσο, θα ανακοινώσει και μια έκπληξη. Με αφορμή το γεγονός ότι σε λίγες ημέρες θα λάβει μέρος το πάρτι ένωσης των Survivors της Τουρκίας και έχει προσκληθεί ένας τούρκος διάσημος τραγουδιστής, η νικήτρια ομάδα του αγώνα επάθλου του Σαββάτου θα βρεθεί σε αυτή τη συναυλία.

Κατά τα άλλα, οι εντάσεις θα συνεχιστούν, ειδικά στο στρατόπεδο των μπλε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το τρίγωνο Σοφιάννα-Ασημίνα-Κατσαούνης εξακολουθεί να αποτελεί το επίκεντρο της γκρίνιας και της φαγωμάρας στο Survivor μετά την τελευταία αποχώρηση και όσα ειπώθηκαν ανάμεσα στους τρεις παίχτες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.