ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Survivor spoiler: Αυτή είναι η ομάδα που χάνει απόψε την ασυλία

Θα κληθούν να ψηφίσουν τον παίκτη που θεωρούν πιο αδύναμο και επιθυμούν να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο

Survivor spoiler: Αυτή είναι η ομάδα που χάνει απόψε την ασυλία

Οι Μπλε ομάδα χάνει απόψε (4/4) τον δεύτερο αγώνα ασυλίας σύμφωνα με τα spoilers που έρχονται από τον Άγιο Δομίνικο.

Ειδικότερα, το βράδυ της Κυριακής (3/4), μετά το πρώτο αγώνισμα ασυλίας, οι Διάσημοι και οι Μαχητές οδηγήθηκαν στο Συμβούλιο του Νησιού. Η μπλε ομάδα ήταν στη δυσάρεστη θέση να μπει στη διαδικασία ψηφοφορίας, μιας και ηττήθηκε στο αγώνισμα.

Οι μπλε θα κληθούν να ψηφίσουν τον παίκτη εκείνον που θα θεωρούν πιο αδύναμο και επιθυμούν να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο και να επιστρέψει στην Ελλάδα και αυτός που ψηφίστηκε ήταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τα spoilers που σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, την δεύτερη ασυλία χάνουν πάλι οι Μπλε. Έτσι θα πρέπει να ψηφήσουν για δεύτερη φορά στο συμβούλιο του νησιού τον παίκτη που θα βγει στον τάκο μαζί με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. Έπειτα, η Σοφιάνα Αβραμάκη, η οποία έχει κερδίσει την ατομική ασυλία, θα πρέπει να ανακοινώσει το τρίτο όνομα που θα πρέπει να βρεθεί στη θέση του υποψηφίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.