Η είσοδος των τεσσάρων νέων παικτών έφερε εντάσεις στις παραλίες και των δύο ομάδων

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor τα παρακολουθήσαμε σχεδόν όλα: νέες αφίξεις, ένα μοναδικό πάρτι, έναν συγκλονιστικό πρώτο αγώνα ασυλίας και το πρώτο συμβούλιο υποψηφιοτήτων. 

Η είσοδος των τεσσάρων νέων παικτών έφερε εντάσεις στις παραλίες και των δύο ομάδων, όπως θα δούμε απόψε. Η ρήξη μεταξύ του Τάκη Καραγκούνια και του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ είναι γεγονός. Οι χαρακτήρες τους φαίνεται να είναι τόσο διαφορετικοί όσο και οι προτεραιότητες τους στις δουλειές της καλύβας.

Οι «κόκκινοι» έχοντας χάσει ήδη την πρώτη ασυλία της εβδομάδας αποζητούν τη ρεβάνς. Ποιοι θα είναι οι νικητές της δεύτερης ασυλίας της εβδομάδας; Οι «Μπλε» ή οι «Κόκκινοι»;

Στο αποψινό συμβούλιο οι τόνοι ανεβαίνουν επικίνδυνα. Ο Νίκος Αντωνόπουλος και ο Γιώργος Κατσαούνης έρχονται σε… ιστορική σύγκρουση, λίγο πριν μάθουμε τους νέους υποψήφιους προς αποχώρηση. Τα αποτελέσματα θα εκπλήξουν και τους 20 παίκτες του Survivor!

Survivor Spoiler 28/3: Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Υπενθυμίζεται, πως την ατομική ασυλία κατέχει η Ναυσικά, η οποία θα επιλέξει τον δεύτερο υποψήφιο για αποχώρηση από την πλευρά της Κόκκινης ομάδας. Ωστόσο οι μπλε σήμερα θα συνεχίσουν το σερί τους και θα κερδίσουν και τη δεύτερη ασυλία.

Αυτό σημαίνει πως οι Κόκκινοι θα πάνε ξανά ως ηττημένοι στο Συμβούλιο του Νησιού και θα αναδείξουν ακόμα δύο υποψήφιους για αποχώρηση, άρα στην αποψινή ψηφοφορία θα έχουμε τρεις συνολικά υποψηφίους από την Κόκκινη ομάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η πρώτη υποψήφια είναι από χθες η Μυριέλλα, ενώ από την ομάδα θα βγει υποψήφιος ο Απόστολος Ρουβάς. Η Ναυσικά ως κάτοχος της ατομικής ασυλίας θα ψηφίσει τη Τζο Μαριδάκη και έτσι θα «κλείσει» η τριάδα των υποψηφίων.