ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Survivor spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης κερδίζει το τελευταίο αγώνισμα επάθλου

Η τελευταία αποχώρηση

Survivor spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης κερδίζει το τελευταίο αγώνισμα επάθλου

Σήμερα, Κυριακή, θα παρακολουθήσουμε το τελευταίο αγώνισμα για έπαθλο στο Survivor, καθώς και την τελευταία αποχώρηση πριν από τον ημιτελικό και τον τελικό του ριάλιτι.

Μπορεί οι 5 παίκτες να τα δώσουν όλα για όλα στον στίβο μάχης, ωστόσο, στη συνέχεια στο συμβούλιο του νησιού ένας θα αποχαιρετήσει.

Το κλίμα στον Άγιο Δομίνικο για τους δυο υποψήφιους είναι πολύ βαρύ, καθώς είναι φίλοι και δεν ήθελαν με τίποτα εξαρχής να βγουν στον τάκο.

«Θα είναι πολύ δύσκολο η αλήθεια είναι το συμβούλιο της αποχώρησης», ακούγεται να λέει η Σταυρούλα στην καλύβα.

«Έχω φτάσει στην πηγή κρατάω το νερό στα χέρια μου και δεν ξέρω αν θα πιώ η όχι», λέει από την άλλη ο Στάθης.

Ωστόσο, οι 4 που θα μείνουν δεν πάνε κατευθείαν στον ημιτελικό.

Θα γίνουν δυο αγωνίσματα για την διεκδίκηση δυο ασυλιών.

Την μια ήδη γνωρίζουμε ποιος θα την κερδίσει και θα περάσει κατευθείαν ημιτελικό στην Αθήνα.

Αυτός ο παίκτης κερδίζει το τελευταίο αγώνισμα επάθλου στο Survivor

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο παίκτης αυτός λοιπόν σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι ο Άρης Σοϊλέδης. Όπως φαίνεται, θα διαλέξει την Μαίη και την Ασημίνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.