ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Survivor spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχαιρετά σήμερα τον Άγιο Δομήνικο

Παίρνει τον δρόμο της επιστροφής

Survivor spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχαιρετά σήμερα τον Άγιο Δομήνικο

Λίγες μέρες έμειναν για να ολοκληρωθεί ο 5ος κύκλος του Survivor 2022 και να μάθουμε τον μεγάλο νικητή που θα κερδίσει τα 100.000€.

Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα το παιχνίδι έγινε ατομικό και μένουν άλλες δύο αποχωρήσεις, τη μία εκ των οποίων θα δούμε σήμερα.

Ο παίκτης που αποχωρεί απόψε από το Survivor 2022

Υπενθυμίζουμε ότι τις δύο πρώτες ατομικές ασυλίες της εβδομάδας πήρε ο Άρης Σοϊλέδης, ενώ οι δύο πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Μαίη Εμμανουηλίδου.

Στη συνέχεια την ατομική ασυλία κέρδισε ο Νίκος Γιάννης και υποψήφιοι βγήκαν ο Σπύρος Μαρτίκας και η Σταυρούλα Χρυσαειδή. Ενας όμως παίκτης θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής στην Ελλάδα, μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό.

Σύμφωνα λοιπόν με τα spoilers που κυκλοφορούν στα social media, απόψε από το Survivor 2022 αποχωρεί ο Σπύρος Μαρτίκας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόκειται για μια τεράστια ανατροπή καθώς ο παίκτης προσπάθησε να κρατηθεί με νύχια και με δόντια, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Ήρθε η στιγμή, λοιπόν, να αποχαιρετήσει τον Άγιο Δομίνικο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.