Survivor – Spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης (βίντεο)

Η κατάσταση εντός του γαλάζιου στρατοπέδου γίνεται ολοένα και πιο εκρηκτική

Survivor – Spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης (βίντεο)

Οι Διάσημοι του φετινού Survivor, ξαφνικά δείχνουν ασταμάτητοι, με αποτέλεσμα οι Μαχητές να αναγκαστούν να αποχαιρετήσουν ακόμη έναν παίκτη.

Πλέον η κατάσταση εντός του γαλάζιου στρατοπέδου γίνεται ολοένα και πιο εκρηκτική, μετά και την αποκάλυψη της Ασημίνας, πως γνωρίζει το σχόλιο που έκανε κατά της η Σταυρούλα, όσο η τελευταία έβλεπε ως τηλεθεάτρια το Survivor.

Όσα συνέβησαν στο Συμβούλιο του Νησιού της Δευτέρας είναι απόλυτα ενδεικτικά του προβλήματος στις σχέσεις των δύο κοριτσιών, που γνωρίζονται -είναι η αλήθεια- από την κοινή τους παρουσία στο χώρο του στίβου και του αθλητισμού.

Και μόνο τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί πως σχεδόν όλοι οι Μαχητές συμφώνησαν πλήρως με την επιλογή της Μέι να υποδείξει την Σταυρούλα Χρυσαειδή ως τρίτη υποψήφια για αποχώρηση.

Και κάπου εδώ η κατάσταση αρχίζει να περιπλέκεται καθώς μπορεί η Σταυρούλα να είναι το μεγάλο φαβορί για να μαζέψει τα πράγματά της, ωστόσο η έκπληξη που θα έρθει θα τους αφήσει όλους… άναυδους!

Σταυρούλα, Σπύρος και Σάββας είναι στον… τάκο και το κορίτσι της τριάδας είναι το απόλυτο φαβορί αποχώρησης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο το τηλεοπτικό κοινό έκανε την μεγάλη ανατροπή και στέλνει με το αεροπλάνο πίσω στην Ελλάδα τον Σάββα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.