Survivor spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί στο αποψινό επεισόδιο

Βρίσκεται ήδη εκτός παιχνιδιού

Survivor spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί στο αποψινό επεισόδιο

Με νέο επεισόδιο επιστρέφει απόψε το βράδυ στους δέκτες μας το Survivor 2022, στο οποίο θα δούμε, μεταξύ άλλων, ποιος παίκτης θα αποχωρήσει.

Θυμίζουμε πως υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Σπύρος Μαρτίκας, η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Γιώργο Ταλάντσεβ που κονταροχτυπιέται με το ζευγάρι. Ποιος όμως θα αποχαιρετήσει απόψε οριστικά το Survivor 2022;

Ο παίκτης που αποχωρεί απόψε από το Survivor 2022

Σύντομα ένας από τους τρεις παραπάνω παίκτες θα βρεθεί εκτός Survivor 2022.

Και μπορεί μόλις πριν λίγες ημέρες να έκαναν ανακωχή ο Σπύρο Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου, οι οποίοι μετά από μια έντονη περίοδο για την σχέση τους, αυτή την εβδομάδα κατάφεραν να λύσουν τις διαφορές τους, φαίνεται όμως πως το ζευγάρι θα χωριστεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και αυτό επειδή τα spoilers που κυκλοφορούν στο Twitter θέλουν τη Βρησηίδα Ανδριώτου να είναι η παίκτρια που βρίσκεται ήδη εκτός του ριάλιτι επιβίωσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.