ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Survivor spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που βγαίνει υποψήφιος για αποχώρηση

Ποια ομάδα θα κερδίσει σήμερα;

Survivor spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που βγαίνει υποψήφιος για αποχώρηση

Καθώς ο χρόνος πλησιάζει για να μπει στην τελική ευθεία το Survivor All Star, κάθε χαμένη ασυλία σημαίνει ακόμη περισσότερα.

Μετά την ήττα από τους Μπλε στον αγώνα για το ταξίδι στο Λονδίνο, οι Κόκκινοι έχουν κάνει τον απολογισμό τους και ετοιμάζονται για τον πρώτο αγώνα ασυλίας στο Survivor All Star.

Στο Συμβούλιο του νησιού, γίνονται αποκαλύψεις για τις σχέσεις των παικτών. Ήδη, όπως βλέπουμε και στο trailer, ο Στέλιος Χανταμπάκης βρίσκεται ξαφνικά στο στόχαστρο του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Μελίνας Μεταξά.

Σύμφωνα με τα ανεπιβεβαίωτα spoilers νικητές στον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας αναδεικνύονται οι Μπλε.

Αυτό σημαίνει πως οι Κόκκινοι θα αναγκαστούν για ακόμη μια φορά να οδηγηθούν στην κάλπη, υποδεικνύοντας τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ποιος θα είναι αυτός;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως δεν είναι άλλος από τον Στέλιο Χανταμπάκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.