ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Survivor – Spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα

Το αποτέλεσμα θα φανεί στο επεισόδιο της Τετάρτης

Survivor – Spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα

Η Βρισηίδα Ανδριώτου και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ακολούθησαν τον Κωνσταντινο Εμμανουήλ στον τάκο του Survivor, μετά την ήττα των μπλε στο xθεσινό αγώνισμα ασυλίας ενώ με spoilers που κυκλοφορούν αυτή την εβδομάδα θα αποχωρήσει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. 

Η ήττα των μπλε και οι δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν, έφεραν τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ στον τάκο με όλη την ομάδα του να τον ψηφίζει για να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης. Ο ίδιος βέβαια, υποστηρίζει πως οι συμπαίκτες του τον ζηλεύουν και για αυτόν τον λόγο τον «διώχνουν».

Πριν το στίβο μάχης, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ χαρακτήρισε εξίσου αδύναμες με εκείνον την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και τη Βρισηίδα Ανδριώτου, ενώ κατηγόρησε και τον Άρη Σοϊλέδη ότι τον αδίκησε στη μοιρασιά του φαγητού.

Ο θάνατος του πατέρα του Τάκη Καραγκούνια στο μεταξύ, έθεσε και σε εκείνον το μεγάλο δίλημμα, αν θα παραμείνει συνεχίζοντας τη μάχη για τον «ιερό σκοπό» του που είναι η κόρη του ή τελικά θα αποχωρήσει για να συμπαρασταθεί στη μητέρα του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι υπόλοιποι της μπλε ομάδας συζήτησαν τις επιλογές που είχαν, λίγο πριν οδηγηθούν στην κάλπη και αποφάσισαν να «μαυρίσουν» τη Βρισηίδα Ανδριώτου. Η Σοφιάνα που είχε στην κατοχή της την ατομική ασυλία, ήταν να βγάλει στον τάκο την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.