ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Survivor spoiler: Αυτός θα κερδίσει σήμερα το έπαθλο – Ποιους θα πάρει μαζί

«Ήρθε η ώρα και στους αγώνες για τα έπαθλα να αγωνίζεστε ατομικά»

Survivor spoiler: Αυτός θα κερδίσει σήμερα το έπαθλο – Ποιους θα πάρει μαζί

Στο Survivor σήμερα έρχονται τα πάνω – κάτω. Στο επίκεντρο θα βρεθεί ξανά ο Σπύρος Μαρτίκας, με τις εντάσεις να μην λείπουν.

Ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός, ανακοινώνει σε κόκκινους και μπλε ότι οι ομάδες διαλύονται και ξεκινούν οι ατομικοί αγώνες και στα αγωνίσματα επάθλου.

«Έχω να σας κάνω μια σημαντική ανακοίνωση. Ήρθε η ώρα και στους αγώνες για τα έπαθλα να αγωνίζεστε ατομικά», λέει και οι παίκτες πετούν τις μπαντάνες τους.

Ποιος κερδίζει το πρώτο ατομικό αγώνισμα επάθλου στο Survivor

Οι παίκτες σήμερα μπαίνουν σε έναν δύσκολο στίβο μάχης και θα πρέπει να τα δώσουν όλα για τη νίκη.

Σύμφωνα με spoiler, αυτός που θα καταφέρει να σπάσει το…ρόδι και να κατακτήσει το πρώτο ατομικό αγώνισμα επάθλου είναι ο Άρης Σοϊλέδης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και θα έχει και την δυνατότητα να πάρει μαζί του κάποιους εκ των συμπαικτών του, για να απολαύσουν μαζί το έπαθλο. Τα spoilers αναφέρουν ότι αυτοί θα είναι η Ασημίνα η Μαίη και πιθανότατα ο Στάθης Σχίζας.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.