ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Survivor spoiler: Ελλάδα εναντίον Τουρκίας απόψε – Έκπληξη η νικήτρια ομάδα (βίντεο)

Αντιμέτωπες στο στίβο μάχης του Survivor θα είναι απόψε η Ελλάδα με την Τουρκία.

Survivor spoiler: Ελλάδα εναντίον Τουρκίας απόψε – Έκπληξη η νικήτρια ομάδα (βίντεο)

Συγκλονιστικά ματσαρίσματα ενδέχεται να παρακολουθήσουμε απόψε, μιας και οι παίκτες του ελληνικού reality θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους με αυτούς από το τουρκικό.

Οι Έλληνες παίκτες, κατά πάσα πιθανότητα, «ενώνονται» με τους παίκτες του τουρκικού Survivor All Star, με τον Ατζούν, μάλιστα, να επιστρέφει δίνοντας τεράστιο έπαθλο.

Απόψε, λίγες μόλις ώρες μετά τη νέα μίξη των ομάδων, οι «μπλε» και οι κόκκινοι» θα βρεθούν στο στίβο μάχης, είτε ως αντίπαλοι είτε ως συμπαίκτες, με εκείνους του τουρκικού All Star Survivor και αναμένεται να μας χαρίσουν πλούσιο θέαμα.

Επίσης, τόσο ο Ατζούν Ιλίτζαλ, όσο και ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνουν ότι οι νικητές θα απολαύσουν ένα τεράστιο έπαθλο για το οποίο όλοι θα παλέψουν μέχρι τέλους: ένα πλούσιο δείπνο, ένα αξέχαστο θεματικό πάρτι, αλλά και διαμονή σε μία βίλα χολιγουντιανών… διαστάσεων!

Survivor Spoiler 16/5: Ποιος κερδίζει σήμερα:

Ποιοι θα πανηγυρίσουν και θα απολαύσουν το μεγάλο έπαθλο του Ατζούν;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η μικτή μπλε ομάδα Ελληνων και Τούρκων παικτών κατακτά απόψε τη νίκη στην ελληνοτουρκική μονομαχία και φυσικά θα περάσει μια βραδιά χλιδής στη βίλα του Τούρκου παραγωγού στον Αγιο Δομίνικο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.