ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Survivor spoiler: Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία και ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Οι δυο ομάδες θα παλεψουν απόψε για την πολυπόθητη ασυλία

Survivor spoiler: Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία και ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Με νέο επεισόδιο επιστρέφει το Survivor All Star το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα (17/04), μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ, έπειτα από ένα ολιγοήμερο “διάλειμμα” λόγω του Πάσχα.

Η καινούργια εβδομάδα ξεκινάει με τις δυο ομάδες να παλεύουν για να κερδίσουν την πολυπόθητη ασυλία, που θα τους οδηγήσει ένα βήμα πιο κοντά στην ένωση και όχι μόνο, καθώς η νικήτρια ομάδα θα έχει την ευκαιρία να γιορτάσει παραδοσιακό Ελληνικό Πάσχα στον Άγιο Δομίνικο.

“Αρνί, κρέατα, μεζέδες, εδέσματα, κρασιά, συνοδεία παραδοσιακής μουσικής και χορό μέχρι πρωίας” λέει ο παρουσιαστής και οι παίκτες ξεσπούν σε χειροκροτήματα, ενώ όλοι μαζί τσουγκρίζουν κόκκινα αυγά, ως είθισται τη μέρα του Πάσχα.

Ο αγώνας αναμένεται συναρπαστικός, με τις δύο ομάδες να δίνουν τα πάντα σε μια δυνατή αναμέτρηση, ωστόσο, ένας τραυματισμός θα “παγώσει” τους παίκτες: ο Σάκης Κατσούλης θα έχει ένα ατύχημα.

Το πρώτο Συμβούλιο της εβδομάδας έρχεται και φέρνει αποκαλύψεις! Φιλίες κλονίζονται, αλήθειες βγαίνουν στο φως και φέρνουν νέες εντάσεις.

Ποια ομάδα κερδίζει απόψε την ασυλία

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, οι Κόκκινοι θα είναι εκείνοι που θα κερδίσουν την ασυλία και θα πάνε ασφαλείς στο συμβούλιο, ενώ οι Μπλε θα αναγκαστούν να υποδείξουν έναν συμπαίκτη τους στην κάλπη.

Ποιος είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση ο Τάκης Καραγκούνιας, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης και ο Σπύρος Μαρτίκας. Ποιοι ακόμα θα βρεθούν στη θέση του υποψηφίου;

Σύμφωνα με τα τελευταία spoilers, ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση θα είναι ο Νίκος Μπάρτζης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.