ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Survivor – Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει το σημερινό έπαθλο

Κόκκινοι και Μπλε θα μπουν στους στίβους μάχης

Survivor – Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει το σημερινό έπαθλο

Το σημερινό επεισόδιο του Survivor αναμένεται να ξεκινήσει με ένα εντυπωσιακό έπαθλο.

Κόκκινοι και Μπλε θα μπουν στους στίβους μάχης, θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για ένα έπαθλο – εμπειρία.

Ταξίδι στην Πούντα Κάνα, επίσκεψη σε πάρκο με μαϊμούδες και ένα πλουσιοπάροχο γεύμα περιμένει την ομάδα που θα κερδίσει.

Ποια ομάδα κερδίζει;

Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη, η ομάδα που κερδίζει απόψε είναι η Μπλε, σπάζοντας το σερί των Κόκκινων, οι οποίοι την προηγούμενη εβδομάδα κέρδισαν όλα τα εξίσου μεγάλα έπαθλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μένει να δούμε αν η πληροφορία θα βγει αληθινή και ο Άρης Σοιλέδης, ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ θα αφήσουν την κόντρα τους στην άκρη και θα απολαύσουν όλοι μαζί μία μοναδική βόλτα σε πάρκο με μαϊμουδάκια, καθώς, και αν, όπως την προηγούμενη εβδομάδα, έτσι και αυτή θα μπορούν να πάρουν μαζί τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.