ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Φόρος υγείας» σε αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ, καπνά! Για τα εμβόλια θα πληρώσει κανείς;

Survivor: Τα ποσά που έχουν μαζέψει οι παίκτες – «Έσπασε» τα ταμεία ο Άρης Σοϊλέδης

Τον ακολουθούν Ε.Παπαδοπούλου και Α.Ρουβάς

Survivor: Τα ποσά που έχουν μαζέψει οι παίκτες – «Έσπασε» τα ταμεία ο Άρης Σοϊλέδης

Γνωστές έγιναν οι εβδομαδιαίες αμοιβές των παικτών του Survivor και όπως θα δείτε έχουν μαζέψει μέχρι στιγμής αρκετά χρήματα τα πρωτοκλασάτα ονόματα. 

Η εκπομπή «OPEN Weekend» έφερε στο προσκήνιο τα χρήματα που έχουν συγκεντρώσει μέχρι στιγμής κάποιοι παίκτες που έχουν απομείνει στον Άγιο Δομίνικο, με τον Άρη Σοϊλέδη να είναι μακράν ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του παιχνιδιού.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής αμείβεται με 8.000 ευρώ την εβδομάδα κάτι που σημαίνει ότι μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει 72.000 ευρώ, καθώς μπήκε ένα μηνά μετά τους αρχικούς παίκτες (9 εβδομάδες).

Από εκεί και πέρα η Ευριδίκη Παπαδοπούλου και ο Απόστολος Ρουβάς έχουν συγκεντρώσει 45.500 ευρώ, ενώ λίγο πιο κάτω βρίσκεται η Βρισηίδα Ανδριώτου με 36.400 ευρώ. Οι πρώτοι Μαχητές έχουν συμφωνήσει για αμοιβή 1.000 ευρώ την εβδομάδα και μέχρι τώρα μαζέψει 13.000 ευρώ.

Τέλος ο Θανάσης Βισκαδουράκης παρά το γεγονός ότι αποχώρησε νωρίς από τον Άγιο Δομίνικο κατάφερε να φύγει με το ποσό των 32.500 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.