ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Survivor: Το απίθανο ποσό με το οποίο έφυγε ο Κώστας Παπαδόπουλος

Ο ίδιος είχε παραδεχτεί ότι μπήκε στο ριάλιτι για τα παιδιά του και για να μαζέψει χρήματα, κάτι που τελικά κατάφερε

Survivor: Το απίθανο ποσό με το οποίο έφυγε ο Κώστας Παπαδόπουλος

Το Survivor All Star επέστρεψε το βράδυ της Πέμπτης (23/2) με ένα νέο επεισόδιο στον ΣΚΑΙ, με τους παίκτες να αγωνιούν για την αποχώρηση της εβδομάδας.

Κώστας Παπαδόπουλος, Μελίνα Μεταξά, Γιώργος Κόρομι, Αφροδίτη Σκαφίδα, έχουν διεκδικήσει την ψήφο του κοινού αλλά μόνο ένας πήρε το εισιτήριο της επιστροφής. Συγκεκριμένα, ο παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι ήταν ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο περίφημος ζαχαροπλάστης.

Ο ίδιος είχε παραδεχτεί ότι μπήκε στον All Star κύκλο για τα παιδιά του και για να μαζέψει χρήματα, κάτι που τελικά κατάφερε. Ο Κώστας θα αποχωρήσει με 35.000 ευρώ, ένα πολύ καλό ποσό.

Ο παίκτης, πάντως, ίσως ανακουφιστεί με την αποχώρησή του καθώς το τελευταίο διάστημα είχε πιεστεί πολύ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έχω κουραστεί πια. Αφήνω την μπαντάνα εδώ, όπως είχε κάνει παλιά και η Ελευθερία. Είμαι μέλος της ομάδας αλλά άμα η ομάδα δεν με στηρίζει και δεν με πιστεύει, δεν χρειάζεται» τόνισε ο Κώστας Παπαδόπουλος πριν από λίγα επεισόδια αφήνοντας ενοχλημένος στην άκρη την μπαντάνα του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.