Survivor: Το Twitter «στρίμωξε» την Μαρία Αντωνά – «Σε απάτησε με τη Σοφιάννα και εσύ τον υποστηρίζεις»

Χρήστες στο Twitter τα έχουν βάλει με τον Άρη Σοϊλέδη και… προειδοποιούν τη σύντροφό του, Μαρία Αντωνά

Survivor: Το Twitter «στρίμωξε» την Μαρία Αντωνά – «Σε απάτησε με τη Σοφιάννα και εσύ τον υποστηρίζεις»

Την Κυριακή (17/4) στο Survivor ακούσαμε τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να μιλάει για ειδύλλιο ανάμεσα στον Άρη και τη Σοφιάννα, την ώρα που εκείνος ετοιμάζεται να παντρευτεί με τη Μαρία Αντωνά. Η μέλλουσα σύζυγός του απάντησε επί του θέματος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Χθες (18/4) ο Εμμανουήλ «χτύπησε» ξανά, μιλώντας αυτή τη φορά για τη Ναυσικά λέγοντας χαρακτηριστικά την ατάκα «ο κουμπάρος την κουμπάρα…», δημιουργώντας ξανά χαμό στα social media. Λίγο αργότερα είδαμε και τον απίστευτο καβγά ανάμεσα στον Άρη και τον Τάκη και κάπου εκεί το πράγμα ξέφυγε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Μαρία Αντωνά πήρε θέση στην εκπομπή του OPEN το πρωί της Μεγάλης Τρίτης (19/4) υποστηρίζοντας ξανά τον σύντροφό της, όμως από ότι φαίνεται κάποιοι χρήστες του Twitter τα έχουν βάλει για τα καλά με τον ποδοσφαιριστή και μάλιστα… προειδοποιούν τη μελαχρινή καλλονή σύντροφό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.