ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Βαλάντης για την παραγωγή του Survivor: «Aν μπορούσα θα τους είχα καταστρέψει το παιχνίδι – Eίναι ηθικοί εγκληματίες»

«Πυρά» κατά της παραγωγής του Survivor

Βαλάντης για την παραγωγή του Survivor: «Aν μπορούσα θα τους είχα καταστρέψει το παιχνίδι – Eίναι ηθικοί εγκληματίες»

Ο Βαλάντης παραχώρησε ορισμένες δηλώσεις και αναφέρθηκε στην εμπειρία του από το Survivor, καθώς και το μοντάζ που θεωρεί πως έκανε κακό στην εικόνα του.

Ο τραγουδιστής μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή  κι αρχικά, εξήγησε πως η παραγωγή του Survivor δημιούργησε μια άσχημη εικόνα για εκείνον, η οποία στενοχώρησε και τα παιδιά του.

«Τα παιδιά μου στενοχωρήθηκαν πάρα πολύ. Όταν γύρισα στην Ελλάδα κι είδα το απάνθρωπο μοντάζ που έκαναν, σοκαρίστηκα. Μόνο ηθικούς εγκληματίες τους θεωρώ αυτούς τους ανθρώπους. Δεν περίμενα να φερθούν τόσο απάνθρωπα κι αν μπορούσα, θα τους είχα καταστρέψει τελείως το παιχνίδι», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να στραφεί νομικά κατά της παραγωγής. «Δεν μπορώ να στρταφώ νομικά εναντίον της. Κάποιες σκηνές από αυτές που βλέπω, εμπεριέχονται μέσα στην αγωγή που έχω καταθέσει κατά του κυρίου αυτού που αναφέρεται ως σύμβουλος ψυχικής υγείας», ανέφερε εννοώντας τον Γιώργο Λάγιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε με τον καρκίνο, καθώς και το πώς το ανακάλυψε. «Το 2018, όταν θα έμπαινα στο Nomads, έκανα όλη την προετοιμασία που έπρεπε και τον Σεπτέμβριο που έπρεπε να περάσουμε τις ιατρικές εξετάσεις, βρέθηκε ένα σπάνιο εύρημα. Δυστυχώς, ήταν ένας καρκίνος 2,5 εκατοστών. Έπρεπε να εγχειριστεί άμεσα, οπότε αυτό με πήγε και ψυχολογικά πολύ πίσω. Έκανα καιρό να το ξεπεράσω», δήλωσε κλείνοντας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.