ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βρετανία: Παρουσιαστής έκανε εμετό σε τηλεοπτική εκπομπή (βίντεο)

Το αποτέλεσμα προκάλεσε αηδία σε χιλιάδες Βρετανούς που παρακολουθούσαν σαστισμένοι την εκπομπή

Βρετανία: Παρουσιαστής έκανε εμετό σε τηλεοπτική εκπομπή (βίντεο)

Ο διάσημος παρουσιαστής Ρίτσαρντ Άρνολντ βρέθηκε σε δύσκολη θέση στον αέρα του Good Morning Britain σήμερα το πρωί, αφού συμμετείχε σε μια δυσάρεστη δοκιμασία, στο τέλος της οποίας έκανε έμετο.

Ο παρουσιαστής, 52 ετών, έκανε μια μάλλον κακή επιλογή λαμβάνοντας μέρος σε μια δοκιμασία όπου θα έπρεπε να πιεί ένα ποτήρι με επεξεργασμένα εντόσθια με το… τηλεοπτικό αποτέλεσμα να προκαλεί αηδία σε χιλιάδες Βρετανούς που παρακολουθούσαν σαστισμένοι την εκπομπή.

Ο παρουσιαστής σηκώθηκε να πιεί το ποτήρι με το αηδιαστικό περιεχόμενο και ενώ το ήπιε με ταχύτητα, φαίνεται να μην άντεξε και προσπαθούσε να συγκρατήσει τον εμετό, αναζητώντας παράλληλα ένα τρόπο να ξεράσει με τη λιγότερη δυνατή έκθεση στο τηλεοπτικό κοινό.

Τελικά κατέληξε να ξερνά σε ένα καπέλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
'I'm switching the TV off!' Richard Arnold shocked viewers when he vomited live on Good Morning Britain on Tuesday after taking part in horrific I'm A Celeb trial
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.