ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Ο Σπύρος Μαρτίκας βουρκώνει κάθε φορά που ακούει το όνομά μου αλλά το κόβουν στο μοντάζ»

Αποκάλυψε ποιους δεν θα καλούσε στον γάμο της

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Ο Σπύρος Μαρτίκας βουρκώνει κάθε φορά που ακούει το όνομά μου αλλά το κόβουν στο μοντάζ»

H Βρισηίδα Ανδριώτου έκανε δηλώσεις και μίλησε για το Survivor, τον Σπύρο Μαρτίκα και το… μοντάζ.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Γεια σου» και αρχικά, ανέφερε ποιος παίκτες δεν θα καλούσε σε καμία περίπτωση στον γάμο της με τον φαρμακοποιό.

«Από το φετινό θα τους καλούσα όλους, δεν έχω κανένα θέμα. Από το περσινό, αυτούς που δεν μιλάω και δεν έχω και follow στο Instagram. Δεν έκανα unfollow, απλά δεν έκανα ποτέ follow. Τι είμαι τρελή; Aυτούς που δεν μιλάω, δεν θα τους καλούσα. Δεν μιλάω με τη Μαίη, με τον Άρη, με τη Ναυσικά, με τον Σάκη Αρσενίου. Γενικά ,δεν μιλάω με κάποια άτομα, δεν θα καλούσα αυτούς που δεν μιλάω», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε τι συνέβη με τις σκηνές που κόπηκαν στο μοντάζ από τη στιγμή που ανακοινώνει ότι αποχωρεί οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης.

Συγκεκριμένα, ξεκαθάρισε πως ο Σπύρος Μαρτίκας έκλαψε μόλις το άκουσε, πράγμα που δεν φάνηκε στους τηλεθεατές, λόγω του μοντάζ. «Έκλαψε στην αποχώρησή μου, απλά υπάρχει ένα μοντάζ. Βουρκώνει κάθε φορά που ακούει το όνομά μου», δήλωσε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.