«Wednesday»: Επιστρέφει για 2η σεζόν – Η επίσημη ανακοίνωση του Netflix (βίντεο)

Ο πρώτος κύκλος της σειράς σημείωσε νέο ρεκόρ προβολών για την πλατφόρμα

«Wednesday»: Επιστρέφει για 2η σεζόν – Η επίσημη ανακοίνωση του Netflix (βίντεο)

Καμία έκπληξη δεν αποτελεί το γεγονός πως η σειρά «Wednesday» του Netflix θα συνεχιστεί για δεύτερη σεζόν.

Ο πρώτος κύκλος της σειράς σημείωσε νέο ρεκόρ προβολών για την πλατφόρμα, καταγράφοντας τις περισσότερες ώρες προβολής αγγλόφωνης σειράς την πρώτη εβδομάδα, με πάνω από 341 εκατομμύρια ώρες. Και όχι μόνο αυτό: Είναι η δεύτερη αγγλόφωνη σειρά στην ιστορία του Netflix με πάνω από 1,2 δισεκατομμύρια ώρες προβολής μέσα στις πρώτες 28 ημέρες.

Χαρακτηριστικό της επιρροής που είχε η σειρά είναι η «τρέλα» των χρηστών στα social media που μιμούνται την πρωταγωνίστρια να χορεύει.

Η Jenna Ortega, που υποδύεται την Wednesday, προσπαθεί να ελέγξει τις ικανότητες της προκειμένου να αποτρέψει μία σειρά δολοφονιών που έχουν τρομοκρατήσει την τοπική κοινωνία και να λύσει το μυστήριο που ενέπλεξε τους γονείς της πριν από 25 χρόνια – όλα αυτά με φόντο τις νέες και πολύ μπερδεμένες σχέσεις της στο Nevermore.

Η ανακοίνωση της πλατφόρμας

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τις τελευταίες εβδομάδες, με κυνήγησαν, με στοίχειωσαν και με μιμήθηκαν εκατομμύρια φορές στο διαδίκτυο», ακούγεται να λέει η Wednesday στο video που κυκλοφόρησε για τη δεύτερη σεζόν της σειράς. «Ήταν καθαρά βασανιστήρια. Σας ευχαριστώ. Ειλικρινά εύχομαι να με ένοιαζε λίγο περισσότερο» συνεχίζει η τηλεοπτική Wednesday στο σχεδόν μονόλεπτο βίντεο υπό τους ήχους του remix του «Bloody Mary» της Lady Gaga.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.