ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Χαμός στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής: «Πείτε μας κύριε Βαφειάδη» – «Μα δεν με λένε έτσι» – «Συνεχίστε κύριε Βαφειάδη»

Οι απίστευτοι διάλογοι με τον δήμαρχο Κιλκίς που όμως λέγεται Κυριακίδης

Χαμός στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής: «Πείτε μας κύριε Βαφειάδη» – «Μα δεν με λένε έτσι» – «Συνεχίστε κύριε Βαφειάδη»

Πολλά είναι τα απρόοπτα που μπορούν να συμβούν στον «αέρα» μίας τηλεοπτικής εκπομπής.

Τι γίνεται όμως όταν ο παρουσιαστής αποκαλεί τον καλεσμένο του με λάθος όνομα, αλλά και ο τελευταίος επιμένει να αναφέρεται στον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο;

Η απάντηση δόθηκε σήμερα «on air», στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Yes» του τηλεοπτικού σταθμού OPEN.

Πιστεύοντας ότι στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής σύνδεσης βρισκόταν «ο δήμαρχος Κιλκίς Θεόδωρος Βαφειάδης», ο εκ των παρουσιαστών της εκπομπής, Φοίβος Παπαδάκης, επιχείρησε να τον ρωτήσει για τον 27χρονο πιλότο Περικλή Στεφανίδη, ο οποίος καταγόταν από το Κιλκίς και έχασε τη ζωή του χθες -όπως και ο Χρήστος Μουλάς- στην πτώση του Canadair που επιχειρούσε για την κατάσβεση της φωτιάς στην Κάρυστο.

Δήμαρχος Κιλκίς, ωστόσο, είναι ο Δημήτρης Κυριακίδης, ενώ ο Θεόδωρος Βαφειάδης είναι υποψήφιος για τον δημαρχιακό θώκο στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του προσεχούς Οκτωβρίου. Στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής βρισκόταν λοιπόν ο κ. Κυριακίδης, ο οποίος δεν ξεκαθάρισε ευθύς εξ αρχής στον παρουσιαστή το λάθος, αλλά μιλούσε για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο.

Ακολούθησε ο εξής… ασύλληπτος διάλογος:

Παπαδάκης: «Έχουμε μαζί μας τον κύριο Θεόδωρο Βαφειάδη, τον δήμαρχο Κιλκίς, καθώς ο 27χρονος Περικλής είχε καταγωγή από το Κιλκίς και φυσικά θρηνεί όλη η τοπική κοινωνία, όπως και όλη η Ελλάδα»

Κυριακίδης: «Καλημέρα. Μάλλον έχετε κάνει κάποιο λάθος. Παρακαλώ να το διορθώσετε άμεσα. Δήμαρχος Κιλκίς είναι ο Δημήτρης Κυριακίδης».

Παπαδάκης: «Έχετε απόλυτο δίκιο, μας συγχωρείτε».

Κυριακίδης: «Ναι, αλλά αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να συμβαίνουν. Είναι ένα τρανταχτό λάθος. Δεν πρέπει να μπερδεύουν τους δημάρχους».

Παπαδάκης: «Κύριε Βαφειάδη, πείτε μου την ιδιότητά σας για να το διορθώσουμε»

Κυριακίδης: «Πάλι κάνετε το ίδιο λάθος. Λυπάμαι. Δεν μπορώ να συνεννοηθώ. Δήμαρχος Κιλκίς είναι ο Δημήτρης Κυριακίδης. Συγγνώμη. Να είστε πάρα πολύ προσεκτικοί στις συνδέσεις, να ξέρετε με ποιον μιλάτε. Ξανακάνετε το ίδιο λάθος»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με τον Φοίβο Παπαδάκη να συνεχίζει, ωστόσο, να μην καταλαβαίνει και να τον αποκαλεί «κύριο Βαφειάδη», ο κ. Κυριακίδης αποφάσισε να πει ευθέως ποιος είναι, εγκαταλείποντας το τρίτο πρόσωπο: «Διορθώστε το, σας παρακαλώ. Σας ακούω, αλλά βλέπω ότι δεν έχετε διορθώσει ακόμα το λάθος. Πάλι κάνετε το ίδιο λάθος. Μα, δεν είμαι ο κ. Βαφειάδης. Μιλάτε με τον κ. Κυριακίδη, δήμαρχο Κιλκίς»…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.