ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τραϊάνα Ανανία για #metoo: «Αν πω όσα ξέρω, θα κλείσουν πολλά σπίτια»

Όσα δήλωσε η ηθοποιός

Τραϊάνα Ανανία για #metoo: «Αν πω όσα ξέρω, θα κλείσουν πολλά σπίτια»

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Τραϊάνα Ανανία, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε, στο κίνημα #metoo.

«Μακάρι να βγουν κι άλλα. Έχει βγει μόνο το 20%, μακάρι να βγει και το υπόλοιπο 80. Μακάρι να ανοίξει και ο χώρος του τραγουδιού, αλλά δεν πρόκειται, γιατί είναι πολύ κλειστός χώρος και όλοι γνωρίζουν τι έχουν κάνει», είπε αρχικά για το κίνημα του #metoo και τις καταγγελίες που έχουν γίνει γνωστές στον χώρο του θεάματος.

Και πρόσθεσε: «Είπα πως αν ανοίξω το στόμα μου και πω όσα ξέρω, θα κλείσουν πολλά σπίτια, αλλά δεν θα το κάνω. Νομικά, δεν θα βρω το δίκιο μου».

Για την πίστη της στον Θεό, εξομολογήθηκε: «Πιστεύω πολύ στον Θεό, σε βοηθάει να κάνεις αυτό που είσαι γεννημένος. Η πίστη παίζει καθοριστικό ρολό από το πρωί που ξυπνάω μέχρι το βράδυ, είναι ένας τρόπος να προσπαθώ να είμαι σε αβλάβεια».

«Επειδή έχω πολύ θυμό, η πίστη με βοηθάει να τον καταπίνω. Ήμουν σε χριστιανικό σχολείο στη Θεσσαλονίκη, το οποίο αντί να βοηθάει να πιστεύεις «σαμπόταρε» την πίστη σου», συμπλήρωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ποια είναι η άποψή της για τον έρωτα; «Ο έρωτας στη ζωή μου παίζει πρωταρχικό ρόλο, τον βάζω πάνω από όλα. Η μεγαλύτερή μου σχέση έχει κρατήσει 6 μήνες, η ορμόνη του έρωτα δεν αντέχεται να υπάρχει στον οργανισμό, υπάρχουν συνέπειες», κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.