ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Tραϊάνα Ανανία: «Παντρεύομαι τον εαυτό μου» – Όσα εξήγησε για τον λόγο που εμφανίστηκε με νυφικό

Τι είπε η ηθοποιός

Tραϊάνα Ανανία: «Παντρεύομαι τον εαυτό μου» – Όσα εξήγησε για τον λόγο που εμφανίστηκε με νυφικό

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε η ηθοποιός Τραϊάνα Ανανία, η οποία έκανε μια διαφορετική εμφάνιση και ντύθηκε νύφη.

Όταν μπήκε στο πλατό, είπε αστειευόμενη στην Κατερίνα Καινούργιου ότι παντρεύτηκε τον εαυτό της και έφερε δώρο στην παρουσιάστρια επίσης ένα νυφικό, με την Κατερίνα Καινούργιου να αναρωτιέται μήπως πρέπει κι η ίδια να παντρευτεί τον εαυτό της αφού κάτι κάνει λάθος και δεν την παντρεύονται οι άλλοι.

«Τι ωραίο νυφικό είναι αυτό; Είναι στο στιλ μου και χωράει και το στήθος. Υπέροχο είναι», σχολίασε φανερά ενθουσιασμένη η παρουσιάστρια κοιτώντας το νυφικό φόρεμα που της έκανε δώρο η ηθοποιός.

Η Τραϊάνα Ανανία, εξήγησε πως εμφανίστηκε με νυφικό καθώς έτσι εμφανίζεται και στο νέο της βίντεο κλιπ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην πορεία, η Κατερίνα Καινούργιου τόνισε: «Μου είχε πει κάτι η γιαγιά μου, δεν θα το πω δημόσια και παρόλο που από τότε έχω βάλει νυφικά για φωτογραφίσεις, δεν ξαναέβαλα, από τότε. Είναι κάτι δικό μας, οικογενειακό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.