ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Τρελαίνει» κόσμο η Κιάρα Φεράνι: Φόρεσε το φούξια μπικίνι της και βούτηξε στα παγωμένα νερά (φώτο)

Απολαμβάνει τις χειμερινές της διακοπές στις ιταλικές Άλπεις

«Τρελαίνει» κόσμο η Κιάρα Φεράνι: Φόρεσε το φούξια μπικίνι της και βούτηξε στα παγωμένα νερά (φώτο)

Η Κιάρα Φεράνι, η Ιταλίδα influencer με τους 28,3 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram, συχνά χαρίζει στους followers της αποκαλυπτικά στιγμιότυπα.

Αυτή τη φορά, η Κιάρα Φεράνι απολαμβάνει τις χειμερινές της διακοπές στις ιταλικές Άλπεις.

Η διάσημη influencer δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες στις οποίες φοράει το φούξια μπικίνι της κάνοντας το μπάνιο της στα παγωμένα νερά.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε: Chiara Chiara1 Chiara2 Chiara3

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.