ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τρία χωριά στην Εύβοια που είναι ιδανικά για απόδραση το τριήμερο της Πρωτομαγιάς

Η ομορφιά τους θα σας «μαγέψει»

Τρία χωριά στην Εύβοια που είναι ιδανικά για απόδραση το τριήμερο της Πρωτομαγιάς

Με αφορμή το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, παρακάτω θα διαβάσετε για τρία χωριά στην Εύβοια, τα οποία αποτελούν την ιδανική επιλογή για μια χαλαρή απόδραση.

Στενή

Η Στενή Ευβοίας είναι ένα από τα πιο γραφικά χωριά της Εύβοιας και ξεχωρίζει λόγω της απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς του. Το καταπράσινο τοπίο της Στενής με τα πλατάνια είναι ιδανικό για όσους λατρεύουν τις πεζοπορίες στη φύση και φυσικά είναι ο τόπος που θα σε αποφορτίσει από τη βαβούρα της πόλης γεμίζοντάς σε με καθαρό οξυγόνο.

Πλατανιστός

Το κρυμμένο χωριουδάκι στις πλαγιές της Όχης, στη Νότια Εύβοια είναι ιδανικό για τους εξερευνητές. Εκείνο που αξίζει φυσικά και για αυτό οι περισσότεροι επισκέπτες επιλέγουν το χωριό αυτό είναι ο καταρράκτης του Πλατανιστού ο οποίος βρίσκεται πάνω στη διαδρομή που ενώνει τη Κάρυστο με τα αρκετά μικρά και απομονωμένα χωριά του Κάβο Ντόρο.

Στρόπωνες

Φαράγγια, σπήλαια, φυσική βλάστηση και ένα τοπίο βγαλμένο από τη χώρα των θαυμάτων, το ορεινό χωριό Στρόπωνες είναι εκείνο που θα μείνει σίγουρα στο μυαλό σας και κάθε χρόνο θα θέλετε να το ξαναπερπατήσετε. Το φαράγγι της Χιλιαδούς το οποίο διασχίζει ο ποταμός Στροπωνιάτης είναι σίγουρα ένα από τα κορυφαία spots και δεν χωρά αμφιβολία πως, αν είστε λάτρεις της πεζοπορίας θα αγαπήσετε το φυσικό τοπίο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.