ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τζένα Ορτέγκα: Εντυπωσιάζει με εξώπλατο φόρεμα στο show του Saint Laurent

Φρόντισε να γίνει πραγματικά αισθητή η παρουσία της κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης

Τζένα Ορτέγκα: Εντυπωσιάζει με εξώπλατο φόρεμα στο show του Saint Laurent

Η Τζένα Ορτέγκα επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά, μετά από την πρόσφατη εμφάνισή της στις Χρυσές Σφαίρες 2023, ότι είναι κάτι περισσότερο από μια νέα υποσχόμενη ηθοποιός.

Τώρα, η ηθοποιός ήταν μία από τους καλεσμένους στην επίδειξη Φθινόπωρο-Χειμώνας 2023 της ανδρικής συλλογής Saint Laurent.

Σαν να μην έφτανε η εμφάνισή της στο front row του γαλλικού οίκου, η Ορτέγκα, φρόντισε να γίνει πραγματικά αισθητή η παρουσία της κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, φορώντας ένα φόρεμα που αναμφίβολα θα φορούσε η Mορτίσια το 2023.

Το ρουχο, το οποίο είχε φυσικά την υπογραφή του Saint Laurent, ήταν εξώπλατο και είχε ενσωματωμένη μια μαύρη κουκούλα. Το διαφανές φινίρισμα αποκάλυπτε τα μεταλλιζέ εσώρουχα που φορούσε, πιθανότατα για να ταιριάζουν με τα ογκώδη βραχιόλια της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το μακιγιάζ της τραβούσε την προσοχή στα μάτια, με ένα έντονο μαύρο eyeliner ενώ ένα ζευγάρι πανύψηλες πλατφόρμες ολοκλήρωναν την πραγματικά εντυπωσιακή της εμφάνιση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.