ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: «Πέταξε» τη μαντίλα και γιόρτασε με… ντεκολτέ τα γενέθλιά της στη Σ.Αραβία (φώτο)

Για χάρη του Κριστιάνο Ρονάλντο έχει αλλάξει ολόκληρη σχεδόν τη ζωή της

Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: «Πέταξε» τη μαντίλα και γιόρτασε με… ντεκολτέ τα γενέθλιά της στη Σ.Αραβία (φώτο)

Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ για χάρη του Κριστιάνο Ρονάλντο έχει αλλάξει ολόκληρη σχεδόν τη ζωή της, καθώς με τη μεταγραφή του στην Αλ Νασρ, η οικογένεια εγκαταστάθηκε μόνιμα στο Ριάντ.

Ωστόσο, οι κανονισμοί στο συντηρητικό βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας δεν θα κυλήσουν πολύ εύκολα για τη σύντροφο του ποδοσφαιριστή, η οποία είναι γνωστή για το σέξι ντύσιμό της.

georgina_qatar_xr

Η Ροντρίγκεζ καλείται να αλλάξει τον τρόπο που ντύνεται δημόσια και εφεξής ​​θα πρέπει να συμμορφώνεται με τον νόμο περί δημόσιας ευπρέπειας.

Ήδη έχει κάνει μία προσπάθεια να συμμορφωθεί με τη νοοτροπία των Σαουδάραβων, αφού πριν μερικές μέρες εμφανίστηκε φορώντας μία μαντίλα στο κεφάλι, πάντα συνυφασμένη με το προσωπικό της στιλ.

Στο σπίτι, ωστόσο, μπορεί να φορά ό,τι θέλει και να φωτογραφίζεται για να μοιραστεί φωτογραφίες της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Με αφορμή τα 29α γενέθλιά της, η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ έβαλε ξανά φόρεμα με ανοιχτό ντεκολτέ και γιόρτασε με την οικογένειά της, πιθανότατα στο σπίτι τους. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και τα 5 του παιδιά, δύο από τα οποία έχει αποκτήσει με την Ισπανίδα influencer, ποζάρουν στο πλευρό της και δίπλα από μία μεγάλη λευκή τούρτα.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Ροντρίγκεζ έγραψε:

«29 χρονών περιτριγυρισμένη από ανθρώπους και ανθρωπάκια που αγαπώ με όλη μου την καρδιά ♥️ Απεριόριστα ευγνώμων στον Θεό για όλα. Σας ευχαριστώ όλους που αφιερώσατε λίγο από τον χρόνο σας για να μου ευχηθείτε και να μου στείλετε τόση αγάπη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.