Τζούλια Αλεξανδράτου: Αυτή είναι η άγνωστη μαμά της – Η απίστευτη ομοιότητα που έχουν (φώτο)

Υπήρξε στα νιάτα της καλλονή και έκανε καριέρα στο μόντελινγκ

Τζούλια Αλεξανδράτου: Αυτή είναι η άγνωστη μαμά της – Η απίστευτη ομοιότητα που έχουν (φώτο)

Η Τζούλια Αλεξανδράτου μοιάζει εκπληκτικά με την μητέρα της, η οποία υπήρξε στα νιάτα της καλλονή και έκανε καριέρα στο μόντελινγκ.

Όταν γέννησε τα παιδιά της η Άλισον έκανε αίτηση για να γίνει αεροσυνοδός και προσελήφθη αμέσως στη Venus Airlines εξαιτίας της εντυπωσιακής της εμφάνισης.

Την ομορφιά της Άλισον έχει ανακαλύψει πρώτα ένα μοντέλο που της πρότεινε να ασχοληθεί με τον χώρο. Έτσι η ίδια ασχολήθηκε με το μόντελινγκ και πήγε σε διάσημο γραφείο αμέσως μόλις γύρισε από τη Βιέννη, λίγο μετά την γέννηση της κόρης της.

Σχεδόν αμέσως ξεκίνησαν και οι επαγγελματικές προτάσεις για φωτογραφήσεις, αλλά και για τηλεοπτικά διαφημιστικά.

Η Άλισον γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λονδίνο, στην περιοχή Surrey και μετά το σχολείο εργάστηκε ως γραμματέας διευθυντικού στελέχους στην American Εxpress, αλλά και στα Ηνωμένα Έθνη στη Βιέννη.

Σε μια άλλη γωνιά της Βιέννης, ο Ζήσιμος Αλεξανδράτος σπούδαζε πολιτικός μηχανικός στο Πολυτεχνείο.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε ένα καλοκαίρι στο αγαπημένο νησί του Ζήσιμου, την Ιο, όπου είχε πάει για διακοπές. Οι δυο τους συναντήθηκαν σε κάποιο νυχτερινό κλαμπ και από την πρώτη στιγμή ερωτεύτηκαν σφόδρα ο ένας τον άλλον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.