ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Β.Κουρούπη για lockdown: «Ήμασταν χωρίς εισόδημα κι άντε να βρίσκαμε κανένα δανεικό από κάποιον συνταξιούχο γονιό»

«Όσο και να χωρίζουν οι ζωές δύο ανθρώπων, δεν πετάς κάποιον στον δρόμο, όταν έχεις ένα παιδί»

Β.Κουρούπη για lockdown: «Ήμασταν χωρίς εισόδημα κι άντε να βρίσκαμε κανένα δανεικό από κάποιον συνταξιούχο γονιό»

Η γνωστή Βαλέρια Κουρούπη, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης, μίλησε μεταξύ άλλων για τις δύσκολες ώρες που βίωσε ο κλάδος της εξαιτίας των μέτρων (lockdown) που έλαβε η κυβέρνηση για την πανδημία κορωνοϊού.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε, «ήμασταν χωρίς εισόδημα κι άντε να βρίσκαμε κανένα δανεικό από κάποιον συνταξιούχο γονιό»

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο ξεκίνημά της από τη σειρά «Εκείνες κι εγώ».

«Αυτό που συμβαίνει συνήθως σε αυτή τη χώρα είναι να σου προτείνουν συνεχώς το ίδιο, όταν κάνεις κάτι επιτυχημένο, με το οποίο ταυτίζεσαι. Εγώ έκανα την αντίστασή μου σε αυτό. Ήθελα να κάνω διαφορετικά πράγματα κι είπα όχι στους ρόλους που έμοιαζαν πολύ», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τον πρώην σύντροφό της και τον χωρισμό της που συνέπεσε με την περίοδο της πανδημίας, δήλωσε:

«Ήρθε ο Covid κι είμαστε καλλιτέχνες, οπότε το πρώτο 8μηνο δεν παίρναμε ούτε τα 500 ευρώ. Ήμασταν χωρίς εισόδημα κι άντε να βρίσκαμε κανένα δανεικό από κάποιον συνταξιούχο γονιό», ενώ πρόσθεσε για τον πρώην σύντροφό της: «Όσο και να χωρίζουν οι ζωές δύο ανθρώπων, δεν πετάς κάποιον στον δρόμο, όταν έχεις ένα παιδί κι είστε μαζί 20 χρόνια».

Τέλος, αναφέρθηκε στους influencers και γενικότερα, τους ανθρώπους που ασχολούνται με τα social media κι έχουν κάνει την είσοδό τους στον χώρο της υποκριτικής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν νομίζω ότι έχει φέρει ποτέ νούμερα τηλεθέασης ή εισιτήρια κάποιος άνθρωπος, επειδή έχει πολλούς followers», είπε κλείνοντας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.