ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βικτόρια και Ντέιβιντ Μπέκαμ: Bάζουν τέλος στις φήμες χωρισμού

Απόλαυσαν ένα ρομαντικό δείπνο στη Νέα Υόρκη και ο φακός τους απαθανάτισε

Βικτόρια και Ντέιβιντ Μπέκαμ: Bάζουν τέλος στις φήμες χωρισμού

Η Βικτόρια και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ βάζουν τέλος στις φήμες που τους θέλουν να χωρίζουν, καθώς βρέθηκαν σε ρομαντικό δείπνο στη Νέα Υόρκη.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Βικτόρια Μπέκαμ αφαίρεσε το τατουάζ, που είχε κάνει ως ένδειξη της αγάπης της στον Ντέιβιντ Μπέκαμ και τα «πηγαδάκια» του Χόλιγουντ, άρχισαν να κάνουν λόγο για το ενδεχόμενο να προέκυψαν «σύννεφα» στον γάμο τους.
Πιασμένοι χέρι-χέρι και ερωτευμένοι απαθανατίστηκαν να βγαίνουν από ένα εστιατόριο, αφού είχαν απολαύσει ένα ρομαντικό γεύμα. Η Βικτόρια Μπέκαμ φορώντας γυαλιά ηλίου και ένα κομψό πράσινο φόρεμα, χαμογέλασε στους φωτογράφους. Αντιστοίχως και ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής γοητευτικός μέσα σε ένα μπλε κοστούμι συνόδευσε τη γυναίκα του.

SPL5494768_005 SPL5494768_007 SPL5494768_001

Πέραν των φωτογραφιών που ήρθαν για να τραβήξουν μία κόκκινη γραμμή στις «κακές γλώσσες» του Χόλιγουντ, η Βικτόρια Μπέκαμ μόλις φούντωσαν οι φήμες που ήθελαν το ζεύγος να τραβάει δρόμους χωριστούς, είχε διαψεύσει τα πάντα, με συνέντευξή της στην εκπομπή «Today».

Ο λόγος που εξαφάνισε τα αρχικά του πρώην ποδοσφαιριστή από το χέρι της είναι αισθητικός.«Απλά δεν μου φαίνονται τόσο ωραία. Δεν σημαίνει τίποτα περισσότερο από αυτό» είπε και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης άρχισαν να κάνουν εικασίες πως θα εγκατέλειπα τον σύζυγό μου. Όχι, απλά είχα βαρεθεί το τατουάζ. Είναι τόσο απλό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακόμη, η Μπέκαμ τόνισε ότι κάποια από τα τατουάζ, τα οποία είχε κάνει «πριν από πολύ, πολύ καιρό», είχαν αρχίσει να ξεθωριάζουν και να παίρνουν ένα «κάπως μπλε» χρώμα, οπότε η αφαίρεσή τους ήταν επόμενο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.