ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

H Βρισηίδα Ανδριώτου αποκαλύπτει πως δεν έγινε τίποτα σεξουαλικό με τον Μαρτίκα γιατί… είναι σιχασιάρα!

«Αν γινόταν κάτι εκεί και δεν ήταν καλό, θα ξενέρωνα»

H Βρισηίδα Ανδριώτου αποκαλύπτει πως δεν έγινε τίποτα σεξουαλικό με τον Μαρτίκα γιατί… είναι σιχασιάρα!

Η Βρισηίδα Ανδριώτου, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης, μίλησε μεταξύ άλλων για το αν συνέβη κάτι ερωτικό ανάμεσα σε εκείνη και τον Σπύρο Μαρτίκα στο Survivor.

«Δεν μπορεί να γίνει κάτι ερωτικό μέσα στο παιχνίδι, έχουμε αδελφοποιηθεί. Κάποιος που είναι πολύ… (ορεξάτος) μπορεί να είναι έτσι και στο παιχνίδι. Κάποιος που είναι “οκ, δεν με πολυνοιάζει”, τίποτα δεν γίνεται εκεί πέρα» είπε αρχικά.

«Εγώ με τον Σπύρο, επειδή είμαι λίγο σιχασιάρα, όχι, δεν έχει γίνει κάτι. Γιατί θέλω να το κρίνω σε ένα φυσιολογικό περιβάλλον. Αν γινόταν κάτι εκεί και δεν ήταν καλό, θα ξενέρωνα.

Οπότε θέλω να το κρίνω με ένα φυσιολογικό περιβάλλον, γιατί είμαι σιχασιάρα. Όχι ότι ήταν βρώμικος ο Σπύρος, ήταν ο πιο καθαρός παίκτης αλλά επειδή είμαι λίγο περίεργη, δεν θα ήθελα» εξήγησε το μοντέλο.

Στη συνέχεια ερωτηθείς για το αν της λείπει ο Σπύρος Μαρτίκας, απάντησε ότι της λείπει και τον περιμένει.

«Δεν ξέρω αν θα ταιριάζουμε έξω, εκείνος έτσι πιστεύει. Ο Σπύρος μοιραζόταν τα πάντα μαζί του, μου έδινε τις 3 μπουκιές φαγητό, το μπουφάν του, τα πάντα. Οπότε αυτό με κάνει να πιστεύω ότι θα μοιράζεται και στη ζωή του την κανονική» κατέληξε η Βρισηίδα Ανδριώτου, που μάλιστα είπε ότι έχει κανονίσει να συναντηθεί με την αδελφή του Σπύρου.

Τέλος, τόσο για το φημολογούμενο ειδύλλιο της Σοφιάνας και του Άρη Σοϊλέδη, όσο και για τα «χάδια» ανάμεσα στη Μαίρη και τον Στάθη Σχίζα, η Βρισηίδα δήλωσε ότι δεν πιστεύει ότι υπάρχει κάτι ερωτικό ανάμεσά τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.