Βρισηίδα Ανδριώτου: Νέα αρχή στη ζωή της – Αφήνει τη Θεσσαλονίκη και μετακομίζει στην Αθήνα

«Ξεκινάω μια καινούργια ζωή στην Αθήνα, η Θεσσαλονίκη ανήκει στο παρελθόν μου»

Βρισηίδα Ανδριώτου: Νέα αρχή στη ζωή της – Αφήνει τη Θεσσαλονίκη και μετακομίζει στην Αθήνα

Ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή της ετοιμάζεται να κάνει το ερχόμενο φθινόπωρο η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η νεαρή influencer, που έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στο Survivor, θα αφήσει πίσω της τη Θεσσαλονίκη και θα μετακομίσει στην Αθήνα προκειμένου να ασχοληθεί πιο εντατικά με τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια μέσα από ένα Q&A στο προφίλ της στο Instagram.

Σε ερώτηση που δέχτηκε από followers της για το αν θα αφήσει το σπίτι της στη Θεσσαλονίκη, απάντησε: «Ναι, πρέπει. Θα μένω πλέον Αθήνα. Το να έχω ένα ενοικιαζόμενο σπίτι εδώ δε με συμφέρει οικονομικά πρώτον και δεύτερον ανήκει στο παρελθόν μου. Το οποίο πρέπει και θέλω να αφήσω πίσω. Ξεκινάω μια υπέροχη καινούργια ζωή στην Αθήνα».

Στην Αθήνα άλλωστε βρίσκεται και ο σύντροφος της, Σπύρος Μαρτίκας, με τον οποίο γνωρίστηκαν στο ριάλιτι επιβίωσης και έγιναν ζευγάρι.

Θα κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους;

Πρόσφατα, ο Σπύρος Μαρτίκας ανακοίνωσε πως με την αγαπημένη του σχεδιάζουν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να μείνουν μαζί .

«Είμαστε μια χαρά, όλα είναι τέλεια. Περνάμε πάρα πολύ καλά, επικοινωνούμε στο έπακρον και ταιριάζουμε απόλυτα. Σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά να συγκατοικήσουμε στον Πειραιά από τον Σεπτέμβριο. Αυτό που θαυμάζω περισσότερο είναι το μυαλό της. Έχει μια γλύκα και μια αθωότητα, μαζί με ωριμότητα και δεν έχει χάσει τον εαυτό της ούτε στιγμή και ούτε πρόκειται», δήλωσε.

Παράλληλα έβαλε τέλος στα σενάρια γάμου. «Είναι νωρίς. Τρεις μήνες είμαστε μαζί και τώρα δοκιμάζεται η σχέση μας, οπότε τα σενάρια γάμου είναι μια μακρινή προσδοκία», τόνισε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.